کد خبر:۱۱۹۶۲۳۵

کمک ۲۷۵ میلیون دلاری دیگر آمریکا به اوکراین

آمریکا اعلام کرد که یک بسته دیگر از کمک‌های نظامی را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، دفتر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمک‌های نظامی بیشتر به ارزش ۲۷۵ میلیون دلار در راستای تأمین نیاز‌های امنیتی و دفاعی حیاتی اوکراین به کی‌یف اعطا می‌شود.

در این بیانیه آمده است: بسته جدید کمک‌های نظامی ایالات متحده شامل انواع مختلفی از تسلیحات، از جمله سامانه‌های موشکی، مهمات توپخانه، تسلیحات ضد تانک و تجهیزات حفاظت در برابر حملات شیمیایی، بیولوژیکی، تشعشعات رادیو اکتیو و هسته‌ای است.

پنتاگون اعلام کرد: این بسته، هفتادمین بسته کمک‌های نظامی اختصاص‌یافته توسط دولت جو بایدن از اوت ۲۰۲۱ برای اوکراین است.

در ادامه این بیانیه آمده است که ایالات متحده به حمایت از نیاز‌های اوکراین در میدان نبرد ادامه خواهد داد.

جنگ روسیه و اوکراین از ۲۴ فوریه سال ۲۰۲۲ تاکنون ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار