آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۶۶۴۷
نماینده دانشجویان بسیجی:

تحقق وفاق در تقسیم مسئولیت بین حامیان فتنه‌ها و غرب‌گرایان نیست/ پرداخت به FATF در امتداد پروژه‌های فرعی و مذاکره زیر آتش است + فیلم

حدادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران گفت: آقای رئیس‌جمهور! از شما می‌خواهیم با مردم، عموم مردم و همه مردم وفاق کنید وفاق ملی این است و لاغیر.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر حدادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، به عنوان نماینده دانشجویان سخنرانی کرد.

متن صحبت‌های وی به شرح زیر است:

سلام عرض می‌کنم خدمت همه بسیجیان، از مسئولین تا طلاب و دانشجویان. عرایض خود را در چهار بخش خدمت شما تقدیم می‌کنم:

بخش اول: شجره طیبه بسیج
امروز در چهل‌وپنجمین سالگرد پیام تاریخی حضرت امام خمینی (رضوان‌الله تعالی علیه) در پنجم آذرماه سال ۱۳۵۸، شاهد ثمرات مبارک شجره طیبه بسیج هستیم. این حرکت عظیم مردمی، که با دستان مبارک امام روح‌الله کاشته شد، به درختی تنومند بدل گشته است. این درخت، که ریشه در ایمان و باور مردم ایران دارد، نه‌تن‌ها در برابر طوفان فتنه‌ها، تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان استوار مانده، بلکه سایه حمایت خود را بر سر مستضعفین و آزادی‌خواهان جهان افکنده است.

حضرت امام خمینی (ره) در فرمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه، فرمودند: «باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است.» این پیام، در آغاز شاید دور از ذهن می‌نمود، اما امروز پس از ۴۵ سال، نشانه‌هایی از تحقق این آرمان مشاهده می‌شود. بسیجیان جهان اسلام، از برادران یمنی در انصارالله، لبنانی در حزب‌الله، عراقی در حشدالشعبی، تا برادران فلسطینی در حماس و جهاد اسلامی، همگی در خط مقدم مبارزه با استکبار و استعمار ایستاده‌اند. امروز، منطق مقاومت که با محوریت انقلاب اسلامی شکل گرفت، به گفتمان غالب در دانشگاه‌ها و جوامع غربی تبدیل شده است.

کد ویدیو



بخش دوم: دانشگاه و نقش تمدنی آن
دانشگاه به تعبیر امام خمینی (ره)، سنگر نخست تفکر، تولید علم و محرک تحول بنیادین در جامعه است. تجربه نشان داده که سازندگان آینده ایران از دانشگاه‌های امروز برمی‌خیزند. اگر دانشگاه در خدمت اسلام باشد، کشور نیز در خدمت اسلام خواهد بود. برای تحقق این امر، نیاز به بینش و راهبرد در سیاست‌گذاری کلان نهاد علم و ایجاد اراده‌ای مصمم در محیط دانشگاه‌ها داریم.

متأسفانه، در وزارتخانه‌های متولی نهاد علم و دانشگاه، انگیزه و محتوای کافی برای این تحول وجود ندارد. تغییرات مدیریتی، عموماً با دیدگاه‌های حزبی و سیاسی انجام می‌شود و وفاق لازم برای پیشرفت دانشگاه‌ها شکل نگرفته است.

بخش سوم: وفاق ملی و دولت چهاردهم
دولت چهاردهم با شعار «وفاق ملی» روی کار آمد، اما آیا این شعار محقق شده است؟ تقسیم مسئولیت‌ها میان حامیان فتنه‌ها و غرب‌گرایان، نمی‌تواند معنای واقعی وفاق باشد. وفاق ملی، یعنی تلاش برای حل مسائل اصلی مردم، نه پرداختن به مسائل گروه‌های خاص.

امروز، اولویت‌های دولت بیشتر معطوف به مسائل اقشار خاصی از سیاسیون و ثروتمندان است. نمونه‌هایی از این موضوع را می‌توان در طرح‌هایی مانند رجیستری گوشی‌های آیفون، تلاش برای حذف وام ازدواج و فرزندآوری، لایحه دوتابعیتی‌ها و افزایش قیمت کالا‌های اساسی مشاهده کرد. این اقدامات، فشار بر مردم مستضعف را بیش از پیش افزایش داده است.

کد ویدیو



بخش چهارم: تأکید بر مردم و توصیه‌های امام علی (ع)
حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) در نامه به مالک اشتر می‌فرمایند: «خواص جامعه، همواره بار سنگینی بر حکومت تحمیل می‌کنند. در روزگار سختی، یاری‌شان کمتر و در هنگام عدالت، بیش از همه ناراضی هستند.»، اما ستون‌های استوار دین و نیروی دفاعی جامعه، مردم عادی‌اند. توجه به خواسته‌های مردم و حل مشکلات آنان، اصلی‌ترین وظیفه حاکمان است.

این سخنان نشان می‌دهد که سیاست‌گذاری‌ها باید بر اساس نیاز‌های مردم و رفع مشکلات آنان انجام شود. سیاست‌های زیربنایی کشور، باید در خدمت عموم مردم باشد، نه اقلیت‌های خاص. 



سخن پایانی
امروز، بسیج به‌عنوان یک نیروی مردمی و الهی، باید بیش از هر زمان دیگری در خدمت مردم باشد. همواره باید یادمان باشد که این انقلاب، به دست مردم شکل گرفت و تنها با حمایت و پشتیبانی آنان پایدار خواهد ماند.

والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته.

 

کد ویدیو
فیلم کامل
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار