به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا دریانی ضمن بیان این مطلب به مهمترین برنامههای وزارت بهداشت برای ارتقاء کیفیت غذای دانشجویان اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامههای ما تدوین آیین نامه کشوری تغذیه دانشجویان است که این آیین نامه تا پایان سال جاری تدوین و به همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامه بعدی ما صنعتی کردن آشپزخانههای دانشگاههای علوم پزشکی است. در واقع در کشور حدود ۳۲ دانشگاه ما آشپزخانه صنعتی دارند و نزدیک ۵۰ دانشگاه نیز باید آشپزخانه صنعتی داشته باشند. اگر این اتفاق بیفتد و سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان مجلس برای تامین بودجه این برنامه که حدود یک همت است حمایت کنند حدود ۳۰ درصد هزینههای تغذیه دانشجویی ذخیره خواهد شد.
مدیر کل امور دانشجویان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اگر دانشگاهی آشپزخانه متمرکز صنعتی داشته باشد، میتواند غذای بخشهای دیگر اعم از بیمارستانها را نیز پوشش بدهد.