کد خبر:۱۲۰۳۸۹۴

فرانسوا بایرو کیست؟

رئیس جمهوری فرانسه روز جمعه ۱۳ دسامبر (۲۳ آذر) انتصاب متحد دیرینه خود (فرانسوا بایرو) را به‌طور رسمی در کاخ الیزه برای صدارت در ماتینیون، کاخ نخست وزیری تأیید کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فرانسوا بایرو (François Bayrou) یک سیاست‌مدار فرانسوی برجسته است که در تاریخ ۲۵ مهٔ ۱۹۵۱ در شهر بوردیه، نزدیک پیرنه در جنوب‌غربی فرانسه به دنیا آمد. او فرزند یک خانواده کشاورزی بود و پدرش رهبری شهر بود. بایرو در دانشگاه بوردو مونتینه تحصیل کرد و به عنوان معلم تاریخ در منطقه برن فعالیت می‌کرد.

او در سال ۱۹۸۲ به عنوان نماینده شهرستان پیرنه-اتلانتیک در شورای محلی شروع کرد و در سال ۱۹۸۶ به مجلس ملی فرانسه منتقل شد. او در سال‌های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۷ به عنوان وزیر آموزش ملی فعالیت کرد و در سال‌های بعدی به عنوان رهبر حزب اتحاد برای دموکراسی فرانسه و جنبش دموکرات فعالیت کرد.


      بیشتر بخوانید:


بایرو در انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه سال‌های ۲۰۰۲، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۲ نامزد شد و در سال ۲۰۱۷ به عنوان وزیر دادگستری منصوب شد. او در سال ۲۰۲۴ به عنوان نخست‌وزیر فرانسه منصوب شد و در حال فعالیت است.

اطلاع بیشتر از نخست وزیر جدید فرانسه:

  1. خانواده و جوانی: فرانسوا بایرو در دوران کودکی و نوجوانی به علت تصادف پدرش با کشاورزی، زندگی سختی را تجربه کرد. این حادثه تأثیر بزرگی بر او گذاشت و از او فردی مستقل و مسئول ساخت.
  2. تحصیلات و شغل معلمی: او به تاریخ و آموزش علاقه خاصی داشت. این علاقه نه تنها او را به تحصیل در دانشگاه بوردو مونتینه کشاند، بلکه باعث شد در منطقه برن به عنوان معلم تاریخ فعالیت کند و به دانش‌آموزان خود عشق به یادگیری را انتقال دهد.
  3. فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی: علاوه بر فعالیت‌های سیاسی، بایرو به ترویج فرهنگ و زبان فرانسه توجه ویژه‌ای داشت. او در تاسیس و حمایت از چندین انجمن فرهنگی و ادبی نقش داشت.
  4. آثار مکتوب: بایرو چندین کتاب و مقاله نوشته است که برخی از آنها به موضوعات سیاسی و اجتماعی پرداخته و دیگر آثار او به تاریخ و فرهنگ فرانسه معطوف شده‌اند.
  5. زندگی شخصی: او یک فرد خانواده‌دوست است و همیشه تأکید زیادی بر اهمیت خانواده و ارزش‌های خانوادگی داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار