هشدار شدید اللحن الجزایر به سفیر فرانسه ابلاغ شد
وزارت خارجه الجزایر ضمن احضار سفیر فرانسه هشداری شدید اللحن در ارتباط با بر هم زدن امنیت و ثبات در این کشور به وی ابلاغ کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المنار، وزارت خارجه الجزایر امروز یکشنبه ضمن احضار «استفان روماتیه» سفیر فرانسه در این کشور، هشداری شدید اللحن در ارتباط تلاش برای بر هم زدن امنیت و ثبات الجزایر به وی ابلاغ کرد.
منابع موثق در الجزایر در این باره گزارش دادند که این احضار سفیر فرانسه و ابلاغ هشدار شدید اللحن به وی پس از آن رخ داد که مقامات الجزایری درباره تلاشهای مستقیم سرویس اطلاعاتی فرانسه و نقش آفرینی آنها در برهم زدن امنیت و ثبات الجزایر، مطمئن شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.