کد خبر:۱۲۰۴۶۰۲

اسرائیل سفارت خود را در ایرلند بست

منابع عبری زبان گزارش دادند که گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، دستور بستن سفارت این رژیم در ایرلند را صادر کرده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: منابع عبری زبان گزارش دادند که گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، دستور بستن سفارت این رژیم در ایرلند را صادر کرده است.

این تصمیم در واکنش به اتهامات ایرلند علیه رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است. ایرلند اخیراً این رژیم را به ارتکاب نسل‌کشی در نوار غزه متهم کرده و به پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان دادگستری بین‌المللی پیوسته است.

این اقدام تنش‌های دیپلماتیک بین رژیم صهیونیستی و ایرلند را تشدید کرده و به نظر می‌رسد در چارچوب واکنش‌های گسترده‌تری به انتقادات بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی در خصوص حملات به غزه باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار