کد خبر:۱۲۰۴۹۴۹

رهبر حزب حاکم کره جنوبی استعفا کرد

رهبر حزب حاکم کره جنوبی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که از سمتش کناره‌گیری می‌کند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، در ادامه تحولات سیاسی پس از اعلام حکومت نظامی ناموفق در کره جنوبی، هان دونگ هون، رهبر حزب حاکم این کشور اعلام کرد که از این سمت استعفا می‌کند.

به‌رغم انتقاد گسترده حزب حاکم کره جنوبی از هون به‌دلیل درخواست‌هایش برای استیضاح یون سوک یول، رئیس جمهور معزول این کشور، او تاکید کرد که از این اقدام و درخواست پشیمان نیست.

یون سوک یول سوم دسامبر اعلام حکومت نظامی اضطراری کرد، اما قانونگذاران کره جنوبی که موفق به عبور از قرنطینه پارلمان این کشور شده بودند، به طور متفق‌القول رای به لغو این فرمان دادند و حکومت نظامی عجولانه رئیس جمهور پس از ۶ ساعت شکسته شد.

وزارت دادگستری کره جنوبی چند روز پیش یون سوک یول را ممنوع‌الخروج کرد و انتظار می‌رود که ۱۸ دسامبر تحت بازجویی قرار گیرد. همچنین چند تن از مقامات ارشد نظامی کره جنوبی نیز به دلیل نقش‌آفرینی در حکومت نظامی ناموفق این کشور، بازداشت و از خدمت تعلیق شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار