کد خبر:۱۲۰۵۷۶۸

ثبت ده‌ها مورد قتل، ربایش و غارت منازل توسط تروریست‌ها در سوریه

در سایه تشدید بی ثباتی در سوریه و ناامنی، عناصر تروریست اقدام به غارت منازل و ربودن شهروندان سوری می‌کنند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المعلومه، یک منبع آگاه در سوریه اعلام کرد که عناصر تروریست وابسته به هیئت تحریر الشام طی روز‌های گذشته اقدام به غارت بیش از ۱۰۰ خانه متعلق به علوی‌ها در شهر‌های ساحلی سوریه از جمله طرطوس کرده‌اند.

وی افزود: طی روز‌های گذشته شش مورد قتل، ۱۰ مورد ربایش و ده‌ها مورد غارت منازل در سایه نبود امنیت در سوریه گزارش شده است.

این منبع اضافه کرد که در طول روز ممکن است اوضاع با ثبات‌تر باشد، اما با فرارسیدن شب، گروهک‌های تروریستی با جولان در خیابان‌ها اقدام به غارت هر آنچه که می‌یابند می‌کنند.

پیشتر نیز رسانه‌های عربی از فعالیت عناصر داعش در مناطق مختلف سوریه خبر داده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار