سید مسعود پرهیزگاری، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان داشت: تفاوت این جشنواره با سایر جشنوارههای هنری، نگاه رشد محور به همهی شرکت کنندگان است.
وی افزود: توجه ویژه به رشد هنر دانشجویی و کمک به تکامل این جریان برای ارتقای پایههای هنر حرفهای کشور یکی از مهمترین اهداف جدید جشنواره ققنوس است.
وی افزود: مسیر جشنواره ققنوس با توجه به اهداف ذکر شده، پس از اختتامیه پایان نمییابد و اتفاقا مسیر تازه تری آغاز خواهد شد که در این مسیر همه هنرمندان و هنردوستان برگزیده و غیر برگزیده را شامل میشوند.
دبیرکل جشنواره بیان داشت: این جشنواره وابسته به یک نقطه مکانی و نقطه زمانی نیست و متعلق به همه دانشجویان سراسر کشور و همه رشتهها هست و نگاه ما فقط به دانشجو هنرمندان رشد یافته نیست، بلکه همه دانشجویان علاقهمند به هنر در باشگاهها و انجمنهای هنری ققنوس مشغول خواهند شد.
پرهیزگاری درباره نقش دانشجو و رابطه دانشجو و هنر گفت: دانشجو آرمانگرا، مستقل و رهای از وابستگیهای نامتعارف است.
دانشجو پیشگام و پیشرو در جامعه است بنابر این هنر دانشجویی نیز هنری پیشرو و پیشگام و بی آلایش است که بدون ترس از حساب و کتابهای
حساب گرایانه برخی ها، با شجاعت و صاداقانه بیان میشود و همین امر باعث رشد هنر مستقل، متعهد و مسأله محور خواهد بود؛ که قابل سرمایه گذاری جدی برای آینده هنر کشور است و درصورت سرمایه گذاری در این هنر، آینده روشنی برای رشد هنر کشور در همه ابعاد میتوان متصور بود.
مخاطب این جشنواره همه دانشجویان سراسر کشور در همه مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری است و علاوه بر این مخاطبین، فارغ التحصیلانی که سال فراغت از تحصیلشان به سال ۹۹ به بعد بر میگردد نیز میتوانند شرکت کننده جشنواره باشند