کد خبر:۱۲۰۸۷۰۱

علت غرق شدن کشتی باری روسیه در دریای مدیترانه

شرکت "اوبارون لجیستیکا" اعلام کرد که علت غرق شدن کشتی باری روسی "اورسا میجر" در دریای مدیترانه، حمله تروریستی بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، این شرکت روز چهارشنبه اعلام کرد: این کشتی "اضافه بار" نداشت.
بنا به گفته خدمه، ساعت ۱۳:۱۵ (به وقت مسکو) روز دوشنبه سوم دی ماه ۱۴۰۳، سه انفجار متوالی در سمت راست، نزدیک به عقب کشتی رخ داده است.
این شرکت فعال در صنعت کشتیرانی روسیه با اعلام اینکه حداکثر ظرفیت کشتی اورسا میجر، ۹.۵ هزار تن است، افزود: در زمان وقوع حادثه، این کشتی تنها حامل ۸۰۶ تن کالا بود.
بنا بر این گزارش، کشتی اورسا میجر در سال ۲۰۰۹ میلادی ساخته شده بود.

 

این کشتی در زمان وقوع حادثه از سن پترزبورگ در شمال غرب روسیه و از مسیر دریای مدیترانه و دیگر مجاری آبی مسیر، در حال حرکت به ولادی وستوک در شرق دور این کشور بود.
این کشتی باری در دریای مدیترانه غرق شد، ۱۴ خدمه نجات یافتند و به بندر کارتاخنا اسپانیا منتقل شدند. در این حادثه، دو نفر مفقود شدند.
این کشتی در ۶۷ مایلی سواحل اسپانیا و ۴۵ مایلی از سواحل الجزایر غرق شد.

پیش‌تر خبرگزاری غربی رویترز مدعی شده بود که این کشتی تحت کنترل شرکت روسی است که بخشی از عملیات طراحی و ساخت تجهیزات نظامی وزارت دفاع روسیه را برعهده دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار