به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مصطفی جعفری کرمانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: جشنواره حرکت بستر مناسب و بزرگی است که انجمن های علمی یک رقابت سالم علمی داشته باشند تا موجب هم افزایی و همگرایی دانشجویان شود و این اختراعات و ابداعات به سطح مهارت کمک کند.
جعفری کرمانی افزود: ۵۶۷ اثر به دبیر خانه جشنواره در دانشکده مائده ارسال شد که۴۰۰ اثر در بخش ملی و ۱۶۷ اثر در بخش جشنواره ملی مهارت بوده است.
وی بیان کرد: دانشکاه ملی مهارت با ۲۰۰ هزار دانشجو در ۱۸۲ آموزشکده و دانشکده افتخار دارد یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور در حوزه آموزش های مهارتی دولتی است.
وی تاکید کرد: جشنواره حرکت برای نمود و نشان دادن ظرفیتهای خوب و فعال دانشجویی و انجمن های علمی دانشگاه ملی مهارت است .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت خاطرنشان کرد: افتخار میزبانی این جشنواره امسال در گلستان و دانشکده مائده گرگان بود ، ما رصد کردیم و بخوبی داوریها انجام شد و شبانه روزی در این مجموعه تشکر می کنم.
گفتنی است؛ ۵۶۷ اثر به دبیرخانه جشنواره دروندانشگاهی حرکت دانشگاه ملی مهارت ارسال شده که ۴۰۰ اثر مربوط به بخش ملی و ۱۶۷ اثر مربوط به بخش ویژه دانشکده مهارت بود.
کارآفرینی، محتوای دیجیتال، آموزشی، پژوهشی، بینرشتهای و بخش ویژه، پویش سفیر حرکت و کتاب و اختراع از جمله بخشهای جشنواره ملی حرکت بوده و از ۴۰۰ اثر رسیده در بخش رقابتی و ۱۶۷ اثر رسیده در دانشکده ملی مهارت، در نهایت ۱۳۳ اثر برگزیده از دانشگاه ملی مهارت در سطح وزارت علوم در سامانه بارگذاری شد و در فرایند رقابت با دانشگاههای سراسر کشور قرار گرفت.
پس از رقابت نهایی در بین دانشگاههای سراسر کشور، ۱۳ مقام به دانشگاه ملی مهارت رسید که چهار مقام برگزیده و ۹ مقام شایسته تقدیر از دستاوردهای دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در کشور در این دوره از جشنواره بود که دانشجویان دانشگاه ملی مهارت گلستان از انجمن حسابداری جزو گروههای حائز مقام شایسته تقدیر بودند.
شیوهنامه برگزاری جشنواره ملی حرکت ۲۳ مرداد به کل دانشکدهها و آموزشکدهها اطلاعرسانی شد و بازه زمانی جشنواره نیز از اول خرداد ۱۴۰۲ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ بود که انجمنها ۱۳ ماه برای شرکت در این جشنواره و بارگذاری آثار خود مهلت داشتند.
براساس اعلام مسوولان دانشگاه ملی مهارت، چهار مقام برگزیده جشنواره حرکت به بنیاد ملی نخبگان معرفی شده و از تسهیلات این بنیاد استفاده خواهند کرد.
مجموع جوایز دانشگاه ملی مهارت برای برگزیدگان دروندانشگاهی بیش از پنج میلیارد ریال است که این جوایز جدا از جوایز اهدایی وزارت علوم خواهد بود.