کد خبر:۱۲۱۰۰۳۰

توصیه‌های معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید درباره شیوع یک بیماری خطرناک در کشور

معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به ایثارگران در معرض خطر در خصوص افزایش آنفلوانزا در کشور توصیه‌هایی کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس اداره بهداشت روانی و آموزش اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه افزایش قابل توجه موارد ابتلا به آنفلوانزا در کشور نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه ایثارگران پر خطر تاکید کرد.

وی با اشاره به آخرین رصدهای از مبادی ذی‌ربط از شیوع بالای آنفلوانزای فصلی خبر داد و اعلام کرد: نتایج یافته‌ها نشان می‌دهد که شیوع آنفلوانزا به صورت تدریجی افزایش یافته و به بیش از ۲۰ درصد در بین همه عفونت‌های تنفسی رسیده است، این میزان شیوع نشان دهنده افزایش قابل توجه آنفلوانزا در این فصل سال است و الگوی شیوع امسال با سال‌های قبل از همه‌گیری کووید ۱۹ هم‌خوانی دارد. البته در برخی از استان‌ها فراوانی آنفلوانزا نسبت به سایر عفونت‌های تنفسی بیشتر است.

سیانی اضافه کرد: با توجه به شیوع بیشتر آنفلوانزا به خانواده معظم شهدا و ایثارگران گرامی توصیه می‌شود افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای از حضور در مکان‌های شلوغ خودداری کنند و استفاده از ماسک، شستشوی مرتب دست‌ها و همچنین استراحت در منزل در صورت بروز علائم از جمله مهمترین اقدامات پیشگیرانه است.

وی همچنین افزود: طی بررسی‌های به عمل آمده بعد از ویروس آنفلوانزا، رینوویروس‌ها که عامل سرماخوردگی هستند، دومین عامل مهم عفونت‌های تنفسی در کشور به شمار می رود و ایثارگران گرامی درخواست کردند که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از قبیل عدم حضور در اجتماعات، رعایت بهداشت فردی رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و از دست دادن و روبوسی خوداری کنند.

سیانی در پایان تاکید کرد: بر همین اساس والدین معظم شهدا و جانبازان معزز به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر مانند جانبازان شیمیایی، جانبازان قطع نخاع، والدین سالمند شهدا و ایثارگران دارای بیماری‌های زمینه‌ای باید با جدیت موارد بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند و پرهیز از حضور در اجتماعات و مکان‌های شلوغ از مواردی است که باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار