آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۱۶۰

اعلام آمادگی باکو برای مشارکت در روند بازسازی سوریه

جمهوری آذربایجان آمادگی خود را برای بازسازی کشور سوریه اعلام کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری آناتولی، جمهوری آذربایجان طی سال‌های اخیر فعالیت‌های دیپلماتیک خود در سطح منطقه را افزایش داده و اکنون با تغییرات واقعیات در سوریه به دنبال ایفای نقش بیشتر در این کشور است.

بر این اساس، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه‌ای از آمادگی باکو برای مشارکت در روند بازسازی سوریه خبر داد.

باکو به تازگی اقدام به اعزام هیئت دیپلماتیک به رهبری یالچین رفیع اف، معاون وزیر خارجه این کشور به سوریه کرده است. رفیع اف در سفر به دمشق با مقامات نیرو‌های تروریستی حاکم بر سوریه از جمله اسد الشیبانی، وزیر خارجه جدید این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی در این دیدار گفت: دولت جمهوری آذربایجان در کنار کشور برادر ترکیه در این دوره حساس در کنار مردم سوریه ایستاده و از همبستگی و تمامیت ارضی این کشور حمایت می‌کند.

رفیع اف اعلام کرد: همان گونه که ما تجربه بازسازی قره باغ پس از آزادی آن از دست ارمنستان را داریم، می‌توانیم این تجارب را در بازسازی سوریه به کار ببریم.

جمهوری آذربایجان و ترکیه روابط بسیار خوبی با یکدیگر دارند. آنکارا که از حامیان و نزدیکان گروه‌های فعال در سوریه است اکنون دولت‌های نزدیک به خود را ترغیب به گسترش روابط با این کشور می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار