به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی سعادت فر در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ استان گلستان همزمان با سراسر کشور از ۱۲ آبانماه آغاز و به صورت رسمی در روز جمعه هفتم دیماه به پایان رسید.
معاون آمار و اطلاعات سازمان و قائم مقام مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی گلستان ادامه داد: در این سرشماری ۱۸۵ مأمور سرشماری (تبلتی و تلفنی)، ۴۹ کارشناس مسئول فنی و اجرایی، ۱۴ معاون فنی و آموزشی، ۲۰ کارشناس پهنه (خبره) جهاد کشاورزی، ۱۰۰ نفر عوامل اجرایی (فرماندار، معاون اجرایی، معاون پشتیبانی، رابط حراست، مسئول اداری و مالی و کارشناس فناوری اطلاعات) و ... همکاری داشتهاند.
وی تصریح کرد: در این سرشماری، هزار و ۶۴آبادی (دارای جمعیت ساکن و خالی از سکنه) و ۲۸ شهر به صورت تمام شماری و ۹ شهر به صورت منتخب (تماس با بهرهبرداران کشاورزی) سرشماری شدهاند.
سعادتفر افزود: مأموران سرشماری استان به بیش از ۵۶۸ هزار مکان مراجعه و در این مراجعات به بیش از ۳۱۴ هزار خانوار رسیدند که از این تعداد خانوار، بیش از ۱۲۸ هزار خانوار در یکی از فعالیتهای ۹ گانه مورد نظر سرشماری (زراعت، باغداری، پرورش دام سبک، پرورش دام سنگین، پرورش زنبور عسل، پرورش کرم ابریشم، کشت گلخانهای، پرورش آبزیان خوراکی و پرورش طیور به روش سنتی) مشغول به فعالیت بودهاند.
قائم مقام مدیر اجرای سرشماری کشاورزی گلستان یادآور شد: از نکات قابل توجه و قابل مقایسه با اطلاعات سرشماری کشاورزی سال ۱۳۹۳، افزایش تعداد بهرهبرداران کشت گلخانهای به بیش از پنج برابر است