به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلامانوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در مراسم یادبود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد، به تبیین ابعاد شخصیتی و مکتب فکری این شهید والامقام پرداخت.
وی در سخنانی اظهار داشت: سردار حاج قاسم سلیمانی را نمیتوان تنها یک فرمانده نظامی دانست؛ او شاگرد ممتاز مکتب اسلام بود که خود به صاحب مکتب تبدیل شد. مقام معظم رهبری نیز با تأکید بر این ویژگی، از مکتب حاج قاسم یاد کردند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان شرقی به دو آموزگار اصلی سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: نخستین آموزگار او حضرت امام خمینی (ره) بود که حاج قاسم در مکتب او به یک انسان مسلمان مجاهد تبدیل شد که در پی حق و عدالت بود. آموزگار دیگر او، مقام معظم رهبری بود که مفهوم روح توحید و نفی عبودیت غیر خدا را به او آموخت. سردار سلیمانی این آموزه را در زندگی فردی و اجتماعی خود به بهترین شکل محقق ساخت.
حجتالاسلام انوری با اشاره به نقش شهید سلیمانی در ایجاد جغرافیای ایمانی گفت: سردار سلیمانی با اتکا به آموزههای اسلامی، در هدایت جبهه مقاومت نقشآفرینی بی نظیری از خود نشان داد و در برابر جغرافیای سلطهطلب کفر جهانی، جغرافیای ایمانی مقاومت را بنیان نهاد. او نهتنها ایران را از تهدیدات داخلی و خارجی حفظ کرد، بلکه در دفاع از ملتهای مظلوم، از جمله مردم فلسطین و سوریه، نقشی اساسی ایفا نمود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران در اندیشه سردار سلیمانی، حرم بود. حرم مقدسی که برای حفاظت از آن جان خود را فدا کرد. تعبیر ما ملت امام حسینیم که از سوی او مطرح شد، نشاندهنده روحیه شهادتطلبی و ایمان به ایستادگی ملت ایران در برابر هجمههای دشمنان است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در پایان تأکید کرد: پیروزی نهایی جبهه مقاومت و ملتهای مظلوم وعده الهی است و این مسیر با صبر، امید و ایمان به وعدههای الهی ادامه خواهد یافت. حاج قاسم برای ما الگوی ایستادگی و ایمان به وعدههای الهی است.