کد خبر:۱۲۱۲۶۶۹

حادثه خشونت‌ بار در دانشگاه الاسراء بغداد؛ ۶ نفر زخمی شدند

ظهر امروز، فردی مسلح با ورود به محوطه دانشگاه الاسراء اقدام به تیراندازی کرد که در نتیجه آن، چهار نگهبان امنیتی و دو دانشجو مجروح شدند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک منبع امنیتی در گفتگو با صابرین نیوز اعلام کرد که ظهر امروز، ساعت 12:00، گزارشی از وقوع یک درگیری مسلحانه و تیراندازی در محوطه دانشگاهی دانشکده الاسراء دریافت شده است.

بر اساس این گزارش، فردی به نام «محمد جبر الساعدی»، متولد سال 2005 و ساکن منطقه العبیدی، وارد محوطه دانشگاه شده و با استفاده از اسلحه گرم اقدام به تیراندازی کرده است. این حادثه باعث ایجاد رعب و وحشت در میان دانشجویان و کارکنان دانشگاه شد.

طبق اطلاعات اولیه، در جریان این تیراندازی، چهار تن از نگهبانان امنیتی که در محوطه حضور داشتند، زخمی شده‌اند. همچنین دو دانشجو نیز در اثر تیراندازی دچار جراحت شده‌اند. نیروهای امنیتی به سرعت وارد عمل شده و تلاش کرده‌اند تا اوضاع را تحت کنترل درآورند.

این حادثه باعث نگرانی گسترده در میان خانواده‌های دانشجویان و شهروندان منطقه شده است. تاکنون اطلاعات بیشتری درباره انگیزه مهاجم از این اقدام و جزئیات وضعیت مصدومان منتشر نشده است. مقامات امنیتی و دانشگاهی اعلام کرده‌اند که تحقیقات درباره این حادثه به طور جدی در حال پیگیری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار