آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۸۷۵

کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر در درگیری بین عناصر ترکیه و آمریکا

درگیری‌های شدید میان شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا و گروه‌های مسلح مورد حمایت ترکیه در شمال سوریه بر سر سیطره بر یک سد مهم، به کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر طی دو روز اخیر منجر شد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مرکز موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» (وابسته به مخالفان سوریه) گزارش داد که طی درگیری‌های اخیر میان شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» (قسد) و گروه‌های مسلح وابسته به ترکیه در شمال سوریه، بیش از ۱۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بنا به ادعای این مرکز، از این تعداد، ۸۵ نفر از نیرو‌های وابسته به ترکیه و ۱۶ نفر از اعضای قسد بوده‌اند.

این درگیری‌ها که طی دو روز گذشته شدت گرفته، در مناطق اطراف شهر منبج، به‌ویژه در نزدیکی سد استراتژیک «تشرین»، رخ داده است. دیده‌بان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن است و از طریق شبکه‌ای از منابع داخلی فعالیت می‌کند، اعلام کرده که نیرو‌های ترکیه حملات زمینی و هوایی را در این منطقه تشدید کرده‌اند.

سد تشرین، که بر روی رودخانه فرات احداث شده، به دلیل تأمین منابع آب و برق از اهمیت استراتژیک برخوردار است. به گفته منابع محلی، بخشی از ساختار این سد در جریان درگیری‌های اخیر آسیب دیده است.

ترکیه نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) را به‌عنوان شاخه‌ای از گروهک «حزب کارگران کردستان» (پ. ک. ک) و تروریست می‌داند. بر همین اساس، ترکیه در ماه‌های اخیر فشار نظامی خود را بر این مناطق افزایش داده است.

به گفته منابع میدانی، ارتش ترکیه منطقه اطراف سد را با آتش سنگین توپخانه‌ای هدف قرار داده و تلاش دارد کنترل کامل این منطقه استراتژیک را به دست گیرد.

آمریکا از سال ۲۰۱۴ به بهانه مقابله با داعش در سوریه و عراق، کمک‌های نظامی و لجستیکی گسترده‌ای به کرد‌های سوریه کرده و آنها با حمایت آمریکا، بخش وسیعی از شمال شرق سوریه را به اشغال و کنترل خود درآورده‌اند که عمدتا نفت و گاز سوریه در این منطقه قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار