به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز و آشوشیتدپرس، این سازمان روز یکشنبه هشدار داد این طوفان از مرکز آمریکا تا مناطق ساحلی اقیانوس اطلس را در برمیگیرد و بیش از ۶۲ میلیون نفر را تا روز دوشنبه تهدید خواهد کرد.
بر این اساس، بخش وسیعی از ایالات متحده به طول دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر از غرب کانزاس تا ایالتهای مریلند، دلاوِر و ویرجینیا، تحت تأثیر این طوفان قرار خواهند گرفت.
این طوفان از هماکنون سفرهای هوایی را مختل کرده است. فرودگاه بینالمللی کانزاسسیتی روز شنبه به دلیل یخزدگی شدید، تمامی پروازهای خود را متوقف کرد، اما پس از پاکسازی باندها، پروازها از سر گرفته شد.
بر همین اساس در برخی مناطق ایالتهای نیویورک و پنسیلوانیا بارش سنگین برف میتواند به ۶۱ سانتیمتر برسد و در برخی مناطق نیز از یک متر عبور کند.
سازمان هواشناسی هشدار داده است در دشتهای مرکزی، طوفان و شرایط بورانی باعث کاهش شدید دید و مسدود شدن جادهها خواهد شد و خطر گرفتار شدن رانندگان در برف به شدت بالا خواهد بود.
سرمای شدید و قطع برق
به گفته سازمان هواشناسی آمریکا، دمای هوا در برخی مناطق به منفی ۱۸ درجهٔ سانتیگراد خواهد رسید و وزش باد شدید شرایط را خطرناکتر خواهد کرد.
پیشبینی میشود یخزدگی جادهها و قطع گستردهٔ برق در ایالتهای کانزاس، کنتاکی و ویرجینیا میلیونها نفر را با سرمای شدید و قطع دسترسی به منابع انرژی روبهرو کند.
فرمانداران ایالتهای کنتاکی، میزوری و ویرجینیا نیز وضعیت اضطراری اعلام کردهاند و از مردم خواستهاند که از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند.
کارشناسان میگویند تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیتهای انسانی، چنین طوفانهایی را شدیدتر و رایجتر کرده است.
در سالهای گذشته طوفانها و توفندها خسارات و تلفات گستردهای را در این کشور رقم زدهاند.
در یک نمونه، برف و بوران شدید در ابتدای سال نوی میلادی ۲۰۲۳ در آمریکا و کانادا که با عنوان «بمب طوفان» و یکی از سختترین کولاکهای دهههای اخیر توصیف شد، زندگی «۲۰۰ میلیون» نفر را تحت تأثیر خود قرار داد.