کد خبر:۱۲۱۴۳۱۴
در گفت و گو با دانشجو

طاهری: واردات خودرو باید با دقت بیشتری مدیریت شود/ ثبت سفارش خودرو کمتر از پیش‌بینی‌ها بود+فیلم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: با وجود ثبت سفارش‌های کم برای خودرو‌های وارداتی، ظرفیت برای کاهش ارزبری در این بخش وجود دارد، تنها در شش ماه اول امسال، ۴۰۰ میلیون دلار برای واردات خودرو ثبت سفارش شده است.

رضا طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : در صورت بررسی واقع‌بینانه و کارشناسی، نگرانی‌ها درباره تأمین ارز و تاثیر آن بر قیمت‌ها قابل مدیریت است و هیئت عالی نظارت بر تخصیص ارز، نگرانی‌های خود را به درستی مطرح کرده است، اما باید توجه داشت که نمی‌توان سقف ارز را به سادگی کاهش داد.

وی افزود : در حال حاضر هیچ مشکلی در تأمین ارز وجود ندارد و می‌توان از روش‌های دیگری برای رفع نگرانی‌ها استفاده کرد و می‌توان با تمرکز بر روی برخی بخش‌ها، مانند خودرو و قطعات آن، در تأمین ارز و کاهش ارزبری‌ها اقداماتی انجام داد که تأثیر مثبت‌تری خواهد داشت.

طاهری اظهارداشت :  در شش ماه اول سال جاری، بیش از ۱.۸ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو اختصاص یافته است که می‌توان بخشی از سهم خودرو‌های مونتاژی را کاهش داد و به خودرو‌های آماده توجه بیشتری داشت که در این صورت تنوع بیشتری در بازار ایجاد می‌شود و رضایت عمومی نیز افزایش می‌یابد.

وی با اشاره کرد به اینکه واردات گوشی‌های موبایل نیز از دیگر منابع ارزبری است افزود: از مجموع ۴ میلیارد دلار واردات گوشی، بیش از ۳۵ درصد آن مربوط به گوشی‌های گران‌قیمت است. که باید تدابیر مناسبی اتخاذ شود تا از ارزبری‌های بی‌رویه در این حوزه جلوگیری شود.

کد ویدیو

طاهری ادامه داد : با وجود ثبت سفارش‌های کم برای خودرو‌های جدید، ظرفیت برای کاهش ارزبری در این بخش وجود دارد  که تنها در شش ماه اول امسال، حدود ۴۰۰ میلیون دلار برای واردات خودرو ثبت سفارش شده است که کمتر از نیم میلیارد دلار است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکیدکرد: به نظر می‌رسد نگرانی‌های مرتبط با ارزبری و قیمت‌ها قابل مدیریت است و نیازی به کاهش سقف ارزی نیست در صورت حضور در جلسات مجلس می‌تواند دلایل بیشتری برای حمایت از این دیدگاه ارائه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار