آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۴۷۴۵

قبل و بعد از آتش‌سوزی در لس‌آنجلس + فیلم

حداقل شش آتش‌سوزی جنگلی همچنان در سراسر لس آنجلس شعله ور است. تاکنون حداقل ۱۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند و مقامات اعلام کرده‌اند تا زمانی که بازرسان نتوانند بررسی‌های دقیق انجام دهند، آمار واقعی مشخص نخواهد شد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات اعلام کردند که بیش از ۱۰۰ هزار نفر تحت دستور تخلیه هستند.

همچنین بر اساس ارزیابی‌ها، حداقل ۱۰ هزار ملک در آتش سوزی ویران شده است.

درحالی که آتش‌سوزی در بخش‌هایی از لس آنجلس و اطراف آن ادامه دارد، مقام‌ها در نواحی ویران شده مقررات منع تردد شبانه اعلام کرده‌اند.

 

کد ویدیو

به گزارش سی ان ان، این مقررات در دو ناحیه «پسیفیک پالیسِیدز» و «ایتون» برای مقابله با «غارت» برقرار شده است.

این آتش‌سوزی‌های طبیعی که روز سه‌شنبه هفته گذشته شروع شد، تاکنون ۱۱ کشته بر جای گذاشته، هزاران بنا را ویران کرده و به دستور ترک محل برای ده‌ها هزار نفر دیگر منجر شده است.

به رغم تلاش هزاران مامور آتش‌نشانی، بزرگترین آتش‌سوزی‌ها عمدتا ادامه دارد، چون مهار آن دشوار بوده است.

انتظار می‌رود شرایط آب و هوایی در روز‌های آینده همچنان بر شعله‌های آتش بدمد. همزمان آمادگی مقام‌ها برای مقابله با چنین شرایطی زیر ذره‌بین رفته است.

کد ویدیو

همچنین بعدازظهر پنجشنبه یک مرد پس از آنکه ساکنان مشکوک شدند قصد ایجاد آتش‌سوزی جدیدی را دارد، دستگیر شد.

پلیس گفت که او به نقض مقررات آزادی مشروط متهم شده، اما دلیل قانع کننده‌ای برای طرح اتهام آتش‌افروزی علیه او وجود ندارد و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

به گزارش بی بی سی، علت اولیه شروع آتش‌سوزی‌ها هنوز روشن نیست.

آتش‌سوزی‌های بزرگی که در لس‌آنجلس در حال گسترش هستند، شهر را در ابری غلیظ از دود فرو برده و هشدار‌های مربوط به کیفیت هوا را در مناطق متعددی از جنوب کالیفرنیا به دنبال داشته است.

دود ناشی از آتش‌سوزی‌های جنگلی می‌تواند سطوح بالایی از آلودگی هوا را به دنبال داشته باشد؛ این نکته را نیز باید در نظر داشت که آلودگی ناشی از ذرات معلق به ویژه برای سلامت عمومی مضر و خطرناک است.

کد ویدیو

به گزارش یورونیوز، کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌هایی، چون نارسایی‌های قلبی و ریوی، بیشتر در معرض تأثیرات منفی این آلودگی هستند.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، انتشار ذرات ریز ناشی از دود آتش‌سوزی‌های جنگلی با مرگ‌ومیر زودرس مرتبط هستند و می‌توانند بیماری‌های ریه، قلب، مغز و سایر اندام‌ها را تشدید کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار