پرکارترین تهیه کننده یک دهه گذشته جشنواره فیلم فجر کیست؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۵۵۸۲

پرکارترین تهیه کننده یک دهه گذشته جشنواره فیلم فجر کیست؟

علی قائم‌مقامی تهیه کننده سینما طی ۹ سال گذشته با ۶ دوره حضور در بخش سودای سیمرغ از تهیه کنندگان پرکار و یکی از رکورد داران در جشنواره فجر است.

پرکارترین تهیه کننده یک دهه گذشته جشنواره فیلم فجر کیست؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، قائم‌مقامی در سی و چهارمین جشنواره فجر با تهیه فیلم کفشهایم کو (کیومرث پوراحمد)، سی و ششمین دوره با فیلم جشن دلتنگی(پوریا آذربایجانی)، سی و هفتمین دوره با فیلم تیغ و ترمه (کیومرث پوراحمد)، چهل و یکمین دوره با فیلم پرونده باز است (کیومرث پوراحمد)، چهل و دومین دوره با فیلم بهشت تبهکاران (مسعود جعفری جوزانی) و امسال هم در چهل و سومین دوره جشنواره فجر با فیلم شاه نقش (شاهد احمدلو)  در بخش سودای سیمرغ حضور دارد.

قائم‌مقامی با سه دوره حضور در دوره های ۴۱ و ۴۲ و ۴۳ در بخش سودای سیمرغ، تنها تهیه کننده سینما در جشنواره امسال است که ۳ دوره متوالی حضور دارد. فیلم شاه نقش به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه کنندگی علی قائم‌مقامی در بخش سودای سيمرغ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار