کد خبر:۱۲۱۵۷۹۱

زلنسکی: آماده‌ایم به لس‌آنجلس آتش‌نشان اعزام کنیم!

رئیس جمهور اوکراین در بحبوحه جنگ با روسیه از آمادگی کی‌یف برای اعزام آتش‌نشان به آمریکا جهت کمک به مهار آتش لس‌آنجلس خبر داد!

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از گاردین، همزمان با افزایش شمار قربانیان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در ایالت کالیفرنیای آمریکا و ناتوانی مقامات این کشور در مهار حریق، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در بحبوحه جنگ این کشور با روسیه می‌گوید که کی‌یف آماده اعزام آتش‌نشان به آمریکاست!

زلنسکی گفته که به وزیر کشور اوکراین دستور داده است تا برای مشارکت احتمالی تیم‌های امدادونجات این کشور برای مقابله با حریق جنگل‌ها در کالیفرنیا، مهیا شود.

رئیس جمهور اوکراین در ویدئویی در شبکه اجتماعی «ایکس» با اشاره به اینکه کمک‌ها هم‌اکنون در حال هماهنگی است، گفت: شرایط به شدت دشوار است و اوکراینی‌ها می‌توانند به نجات زندگی آمریکایی‌ها کمک کنند. ۱۵۰ نفر از آتش‌نشان‌های ما همین حالا آماده هستند.

براساس آخرین گزارش‌ها آتش‌سوزی گسترده در لس‌آنجلس تاکنون به کشته شدن دست کم ۲۴ نفر منجر و تقریبا تمام مناطق در دومین شهر بزرگ آمریکا به تلی از خاکستر بدل شده است.

سازمان آتش‌نشانی و نهاد‌های محلی همچنین درباره تشدید آتش به‌دلیل وزش باد‌های خطرناک «سانتا آنا» در مناطق تحت‌الشعاع آتش هشدار داده‌اند.

آمریکا تحت ریاست جمهوری جو بایدن به عنوان بزرگ‌ترین حامی اوکراین در جنگ علیه روسیه، از فوریه ۲۰۲۲ تاکنون بیش از ۶۵ میلیارد دلار به کی‌یف کمک نظامی کرده است.

با این حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا که ۲۰ ژانویه به طور رسمی به کاخ سفید بازخواهد گشت، متعهد شده است که جنگ اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت پایان دهد؛ قولی که نگرانی دولت کی‌یف را درباره کاهش یا قطع احتمالی کمک‌های واشنگتن و همچنین اجبار به امتیازدهی به مسکو در ازای صلح، افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار