کد خبر:۱۲۱۹۷۵۵
گزارش

پیت هگست کیست؟ / ایران هراسی، دستور کار وزیر دفاع دولت ترامپ!

در ژانویه ۲۰۲۵، سنای آمریکا با رأی ۵۰ موافق در برابر ۵۰ مخالف، و با رأی تعیین‌کننده معاون رئیس‌جمهور، پیت هگست را به عنوان وزیر دفاع ایالات متحده تأیید کرد. این انتصاب در حالی صورت گرفت که منتقدان به کمبود تجربه مدیریتی و اتهامات مربوط به رفتار‌های نادرست وی در گذشته اشاره دارند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: پیت هگست (Peter Hegseth) در ۶ ژوئن ۱۹۸۰ در مینیاپولیس، مینه‌سوتا متولد شد. او تحصیلات خود را در دانشگاه پرینستون در رشته هنر به پایان رساند و سپس مدرک کارشناسی ارشد سیاست‌گذاری عمومی را از دانشگاه هاروارد دریافت کرد. هگست سابقه خدمت در گارد ملی ارتش ایالات متحده را دارد و در جنگ‌های عراق و افغانستان شرکت کرده است.

پس از پایان خدمت نظامی، هگست به عنوان مجری و تحلیل‌گر سیاسی در شبکه فاکس نیوز فعالیت کرد و به یکی از چهره‌های شناخته‌شده در محافل محافظه‌کار آمریکا تبدیل شد. او همچنین ریاست سازمان‌های «کهنه‌سربازان برای آزادی» و «کهنه‌سربازان دلواپسِ آمریکا» را بر عهده داشته است.

در ژانویه ۲۰۲۵، سنای آمریکا با رأی ۵۰ موافق در برابر ۵۰ مخالف، و با رأی تعیین‌کننده معاون رئیس‌جمهور، پیت هگست را به عنوان وزیر دفاع ایالات متحده تأیید کرد. این انتصاب با واکنش‌های متفاوتی همراه بود؛ حامیان او به تجربه نظامی و دیدگاه‌های محافظه‌کارانه‌اش اشاره می‌کنند، در حالی که منتقدان به کمبود تجربه مدیریتی و اتهامات مربوط به رفتارهای نادرست در گذشته اشاره دارند.

مواضع پیت هگست در مورد ایران

پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، موضع مخالفی علیه جمهوری اسلامی ایران دارد. او توافق هسته‌ای را بر پایه دروغ می‌داند و معتقد است که نباید به تهران برای آمدن پای میز مذاکره باج داد، بلکه به ادعای ناقص خود اذعان دارد که جمهوری اسلامی باید برای مذاکره «التماس کند». هگست همچنین بر این باور است که هسته‌ای شدن جمهوری اسلامی تهدیدی بزرگ است و باید به اسرائیل اجازه داد تهدید هسته‌ای جمهوری اسلامی را نابود کند.

در سال ۲۰۲۰، هگست در ادامه یاوه گویی‌های خود، جمهوری اسلامی را حکومت «داعش‌های شیعه» خواند و گفت تهران با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به دنبال گسترش نفوذ خود در منطقه است. او که ید طولایی در بیان سخنان سخیف در مورد ایران مقتدر دارد، گفته است که مقام‌های جمهوری اسلامی باید «التماس‌کنان» به میز مذاکره بازگردند. هگست همچنین خواستار تعیین ضرب‌الاجلی برای تخریب تأسیسات انرژی، زیرساخت‌های کلیدی، و سایت‌های موشکی و هسته‌ای ایران شد و گفت اگر جمهوری اسلامی از «اماکن فرهنگی» برای ذخیره تسلیحات استفاده کند، باید آن‌ها را هم هدف قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱
یک مشت ادمهای روانی پر مدعا دور ترامپ جمع شده و هنوز با ورندارند کهاگر ایران به این نتیجه برسد که بجنگد یک امریکایی در خاورمیانه نخواهید دید. بترسید از حکومت مذهبی که دیگر به شما رحم نخواهد کرد بودن پزشکیان فرصت خوبی است که مذاکره مشکلات فی مابین را برطرف نمایید زیرا او واقعا بدنبال صلح است و اخلاق
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار