کد خبر:۱۲۲۰۴۴۹

صادرات کالاهای غیرنفتی به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از استان مرکزی

استان مرکزی گفت: در ۱۰ ماه امسال، انواع کالاهای غیرنفتی به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از این استان به سراسر جهان صادر شد که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی زندیه‌وکیلی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از اداره کل گمرکات استان مرکزی به مناسبت روز جهانی گمرک، افزود: پیش‌بینی می‌شود صادرات استان تا پایان سال به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برسد که در جای خود بی‌سابقه است.

وی ادامه داد: صادرات غیرنفتی استان مرکزی در سال جاری از نظر وزنی و ارزشی ۲۵ درصد افزایش داشته است.

استاندار مرکزی اظهار کرد: حدود ۹۰ کشور از جمله عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان، روسیه، هند، ازبکستان، ارمنستان، ترکمنستان و امارات متحده عربی مقصد محموله‌های صادراتی کشورمان در سال جاری بودند.

زندیه‌وکیلی افزود: گاز مایع خانگی، سوخت جت، انواع هیدروکربن‌ها، گاز مایع خانگی، فرآورده‌های پتروشیمی، شمش آلومینیوم، انواع آبمیوه‌ها، مواد شیمیایی، انواع شیشه، مصنوعات ریخته‌گری، الیاف پلی استر، میلگرد آجدار، گل و گیاه، پلی‌اتیلن سنگینو سبک خطی، انواع روغن، سیمان سفید، کاشی و سرامیک و مایع ظرفشویی بیشترین کالاهای صادراتی این استان را در سال جاری شامل می‌شوند.

وی ادامه داد: گمرک استان مکانیزه شده و تولیدکنندگان استان می‌توانند بسیاری از اقدامات گمرکی مورد نیاز خود را از طریق اتوماسیون و از محل کار خود به انجام برسانند و در واقع با ایجاد این زیرساخت، مراجعات به حداقل رسیده است.

استاندار مرکزی ادامه داد: ایجاد انبارها و نمایندگی‌های گمرک در واحدهای بزرگ صنعتی و مناطق ویژه استان، فعالیت‌های گمرک در همان محل انجام می‌شود.

زندیه‌وکیلی یادآوری کرد: اگرچه تحریم‌ها مشکلاتی را در حوزه تولید و مراودات بین‌المللی ایجاد کرده‌اند ولی دستیابی به این رقم صادرات نشان می‌دهد که در همین شرایط نیز تولیدکنندگان و جهادگران عرصه اقتصاد توانسته‌اند فعالیت‌های خوبی داشته باشند. این آمار نشانگر تنوع تولیدات در استان مرکزی است و این محصولات توانسته‌اند در بازارهای جهانی مشتریان خود را پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار