آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۰۵۳

استقبال شهروندان افغان از عراقچی در کابل+فیلم

وزیر امور خارجه عصر روز گذشته ساعتی را به گشت‌وگذار در پایتخت افغانستان و بازدید از بازار‌های دیدنی این شهر سپری کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سیدعباس عراقچی در سفر اخیر خود با مقامات افغانستان از جمله رئیس الوزرا و سرپرست وزارت خارجه افغانستان دیدار کرد و در این سفر بر حق آبه ایران بر اساس معاهده هیرمند تاکید شد. هم رئیس الوزرا و هم سرپرست وزارت خارجه افغانستان تصریح کردند که حق‌آبه ایران بر اساس معاهده هیرمند داده خواهد شد و حتی بالاتر از آن تعبیر بسیار زیبایی که داشتند این بود که اگر چنین معاهده‌ای هم نبود، وظیفه شرعی و انسانی ما حکم می‌کرد که آب را به ایران برسانیم.

بنا به گفته وزیر امور خارجه کشورمان، مشکل آب، مهاجرین، امنیت مرزها، تجارت میان ۲ کشور و خیلی بحث‌های دیگر که همگی کاملا جدی است با افغانستان داریم و برای ما مهم و تاثیرگذار است و طبیعی است که مدیریت این چالش‌ها از طریق گفت‌و‌گو و تعامل خواهد بود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار