آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۱۳۲

زنجان در صدر شاخص‌های بازار کار قرار دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان گفت: طبق گزارش مرکز آمار ایران، زنجان با نرخ مشارکت اقتصادی ۵۱.۶ درصد در پاییز امسال عملکردی مطلوب داشته و جایگاه برتر کشور را کسب کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، طیب جعفری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی نشان‌دهنده درصد جمعیت در سن کار (افراد بالای ۱۵ سال) است که یا مشغول به کار یا به دنبال کار هستند و افزایش این نرخ به معنای بالا بودن میزان تمایل مردم برای فعالیت در بازار کار است.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، نسبت اشتغال نیز بیانگر تعداد افراد شاغل نسبت به کل جمعیت در سن کار است که استان زنجان در این شاخص نیز عملکرد بسیار مطلوبی داشته و موفق شده است در پاییز امسال جایگاه نخست را در میان استان‌های کشور به دست آورد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: این دستاوردها نشان می‌دهد که سیاست‌های اجرا شده در استان از جمله تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، حمایت از کارآفرینی و توسعه صنایع، تأثیر مثبتی بر کاهش بیکاری و افزایش مشارکت اقتصادی داشته است.

وی ابراز کرد: همچنین توجه به نیازهای نیروی کار و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در بخش‌های مختلف اقتصادی، از جمله صنعت و کشاورزی، نقش مهمی در کسب این موفقیت داشته است.

جعفری گفت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان زنجان در پاییز امسال نیز ۶.۸ درصد اعلام شده که از رقم میانگین ۷.۲ درصدی کشور پایین‌تر است.

وی افزود: در مجموع کاهش نرخ بیکاری و ارتقای نرخ مشارکت اقتصادی در استان زنجان نشان‌دهنده پویایی بازار کار و تلاش برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است.

جعفری گفت: ادامه این روند می‌تواند به تثبیت جایگاه زنجان به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در حوزه اشتغال و توسعه اقتصادی کمک کند.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در پاییز ۱۴۰۳ نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر در کشور ۷.۲ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی نیز ۴۱.۲ درصد بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار