آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۷۵۱
در گفت‌و‌گو با دانشجو مطرح شد؛

حضور جهادگران جوان در نیجریه پلی میان دین، فکر و سازندگی است

جهادگری از کشور نیجریه گفت: در کشور نیجریه، چندین گروه جهادی فعال وجود دارد. این گروه‌ها از قشر‌های مختلفی مانند جوانان، بازاریان و دیگر اقشار تشکیل شده‌اند و هرکدام با روش‌های متنوعی فعالیت می‌کنند.

حضور جهادگران جوان در نیجریه پلی میان دین، فکر و سازندگی است

عبدالاحمد جهادگری از کشور نیجریه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو گفت: طلبه‌هایی از گروه جهاد الاحسان، وابسته به مؤسسه البصیرات اسلامی نیجریه، فعالیت می‌کنند. به نظر من، جهادگران برای مبارزه با محرومیت‌هایی که در جامعه حاکم است، تلاش می‌کنند. یعنی این افراد مبارزانی هستند که با ظلم و محرومیت مقابله می‌کنند. برخی از این محرومیت‌ها به دلیل حملات دشمنان به وجود می‌آید و برخی دیگر ناشی از مشکلات اجتماعی و اقتصادی است که بر جمعیت یا جوامع محلی تحمیل می‌شود.

وی افزود: این جهادگران که معمولاً گروه‌های سازندگی را تشکیل می‌دهند، به دل مردم و جامعه می‌روند، محرومیت‌ها و نیاز‌های مردم را کشف می‌کنند و سپس برای تأمین این نیاز‌ها اقدام می‌کنند. این کار بسیار مهم است؛ چراکه محرومیت‌ها نه‌تنها بر زندگی روزمره افراد، بلکه بر فکر، دین، نشاط و امید آنها نیز تأثیرات منفی دارد.

جهادگر نیجریه‌ای گفت: در کشور نیجریه، چندین گروه جهادی فعال وجود دارد. این گروه‌ها از قشر‌های مختلفی مانند جوانان، بازاریان و دیگر اقشار تشکیل شده‌اند و هرکدام با روش‌های متنوعی فعالیت می‌کنند. به‌عنوان نمونه، برخی از آنها به کشاورزان کمک می‌کنند. کشاورزانی که امکانات یا سرمایه کافی ندارند، از کمک این گروه‌ها بهره‌مند می‌شوند. برخی دیگر در حوزه آبرسانی یا نظافت عمومی فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تعامل گروه‌های جهادی نیجریه با کشور‌های دیگر نیز جالب توجه است. این گروه‌ها تجربیات و روش‌های خود را با جهادگران سایر کشور‌ها به اشتراک می‌گذارند. در کشور ما نیز گروه‌های جهادی مشابهی فعالیت می‌کنند. آنها در حوزه‌های تبلیغی، عمرانی و اجتماعی فعال هستند. به‌عنوان مثال، برای تبلیغ کتب فکری، انقلابی و مقاومتی، کتاب‌ها را به‌صورت دیجیتال تهیه و چاپ می‌کنند یا برای پروژه‌های عمرانی به سایر کشور‌ها اعزام می‌شوند.

عبدالاحمد گفت: یکی از مصادیق تعامل گروه‌های جهادی ایران و نیجریه، حضور در جشنواره‌های مشترک است. به‌عنوان نمونه، در ششمین جشنواره‌ای که برگزار شد، از ما دعوت کردند تا شرکت کنیم. این دعوت به دلیل ارتباط و همکاری‌هایی است که بین گروه‌های جهادی ایران و نیجریه وجود دارد. ما در این جشنواره‌ها تجربیات خود را تبادل می‌کنیم و از یکدیگر یاد می‌گیریم. همچنین، از ما درباره نام و روش فعالیت گروه‌های سازندگی در کشورمان پرسیده می‌شود. ما این گروه‌ها را «جهاد سازندگی» می‌نامیم و آنها نیز اسامی متفاوتی برای گروه‌های خود دارند.

وی در پایان گفت: در نهایت، تبادل تجربیات و نظرات در این فضا، موجب تقویت اقدامات سازندگی و جهادی در کشور‌های مختلف می‌شود.




کد ویدیو

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار