آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۷۴۳

هند از ایران برای یافتن ۳ تبعه خود درخواست کمک کرد

کشور هند برای یافتن ۳ تن از اتباع خود که در ایران مفقود شده‌اند از تهران برای یافتن آنان درخواست کمک کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، راندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه روز جمعه در سخنانی اعلام کرد که این کشور برای یافتن ۳ تن از اتباع گمشده خود در ایران از تهران درخواست کمک کرده است.

به گزارش "نیو دهلی"، طبق اعلام سخنگوی وزارت خارجه هند، ۳ تبعه هندی که برای مقاصد تجاری به ایران رفته بودند مفقود شده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه هند با بیان اینکه هند این موضوع را هم با سفارت ایران در دهلی نو و هم با وزارت امور خارجه ایران در تهران در میان گذاشته است، گفت: دولت هند با خانواده‌های اتباع مفقود شده در تماس است.

وی افزود: وزارت خارجه و سفارت هند در تهران همچنان با مقامات ایرانی در تماس هستند و از آنها برای یافتن اتباع مفقود شده و تامین امنیت آنها درخواست کمک کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار