به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا زمانی رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری «ذوالفقار» در تالار فرهنگ و هنر شهر کرمان اعلام کرد: دانشگاه ملی مهارت با بیش از ۱۸۳ دانشکده و بیش از ۱۶۰ هزار دانشجو امید دارد نقیصه نیروی کار را در کشور حل کند.
او با اشاره به ویژگیهای مکتب حاج قاسم گفت: یکی از ویژگیهای کمتر گفته شده، عشق به وطن و ایران است که شهید سلیمانی در این مسیر هیچگاه از پای ننشست.
وی افزود: در کنار آموزش در دانشگاه مهارت؛ فعالیتهای فرهنگی، هنری و مهارتمحوری هم دنبال میشود.
زمانی، عدم وجود اعتماد به نفس فارغالتحصیلان در بازار کار را یکی از مشکلاتی دانست که پرداختن به این جشنوارهها به افزایش روحیه اعتماد به نفس کمک میکند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور ایجاد فرصت تبادل ایدهها و ارتقاء انگیزه در پی ارزشگذاری به این ایدهها را وجوه دیگری از اهمیت برگزاری این جشنواره عنوان کرد و افزود: گشودن افقهای جدید و خرد جمعی کشور در عقبه این جشنواره منجر به پیشرفت و تجربهآموزی است.
زمانی با اشاره به شاخصههای مکتب حاج قاسم اظهار کرد: پایههای این مکتب بر ایمان، روحیه ایثار، تلاش و پشتکار استوار است.
وی تصریح کرد: یکی از ویژگیهای کمتر گفته شده، عشق به وطن و ایران است که از ویژگیهای مکتب شهید سلیمانی است که در این مسیر هیچگاه از پای ننشست.
رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: مشارکت در جشنواره فرهنگی هنری «ذوالفقار» نشان داد رسیدن به قلهها با تلاش و پشتکار امکانپذیر و این حضور آغازی بر تلاش مستمر و یادگیری است.
*سخنان رئیس دانشگاه ملی مهارت استان کرمان
سپس رئیس دانشگاه ملی مهارت استان کرمان نیز گفت: ۲۱۲۰ اثر در بخش دانشجویی و ۱۳۶۰ اثر در بخش آزاد دریافت شد و مشارکت همه استانها را در این جشنواره داشتیم.
حسین قاضیزاده افزود: هدف از برگزاری این جشنواره زنده نگه داشتن یاد و خاطره سردار شهید حاجقاسم سلیمانی است و جشنواره در اولین سالگرد شهید سلیمانی از سال ۹۹ در دانشگاه در دو بخش دانشجویی و کارمندان آغاز شد.
وی ادامه داد: در سالگرد دوم و سوم این جشنواره در دو بخش دانشجویی و آزاد به صورت ملی و به ترتیب با بیش از ۲۰۰۰ و ۳۰۵۰ اثر برگزار شد.
قاضیزاده بیان کرد: دوره چهارم جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار با رشد ۲۰ درصدی آثار برگزار میشود.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان کرمان گفت: این دوره در ۱۲ شهریور رسما افتتاح و تا پنجم بهمن مهلت ارسال آثار تعیین و در دو بخش ادبی و هنری در هشت حوزه برگزار و ۳۴۸۰ اثر به جشنواره رسید.
وی افزود: ۲۱۲۰ اثر در بخش دانشجویی و ۱۳۶۰ اثر در بخش آزاد دریافت شد و مشارکت همه استانها را در این جشنواره داشتیم که امتیاز بزرگی است.
قاضیزاده تصریح کرد: جشنواره ذوالفقار در سطح ملی شناخته شده و توانسته به خوبی در حوزه پاسداشت شهید سلیمانی نقش پررنگی ایفا کند.