آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۸۳۱
استاندار کرمانشاه مطرح کرد

لزوم تامین اعتبار برای پروژه‌های زیرساختی و احیای واحد‌های تولیدی راکد

استاندار کرمانشاه گفت: تامین اعتبار پروژه‌های زیرساختی، احیای واحدهای تولیدی راکد و جذب سرمایه‌گذاری‌های تسریع شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه امروز (۱۵ بهمن‌ماه) در دیدار با محمد جعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور، مهم‌ترین مطالبات و چالش‌های اساسی استان را مطرح و بر تأمین اعتبار و تسریع در اجرای پروژه‌های کلان زیرساختی و اقتصادی تأکید کرد.

یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این دیدار، ضرورت اجرای سامانه سردسیری و تکمیل سامانه گرمسیری بود که با نظر مساعد معاون اجرایی رئیس‌جمهور مواجه شد.

همچنین راه‌آهن کرمانشاه - خسروی از دیگر اولویت‌های مطرح‌شده بود که در این زمینه مقرر شد اعتبارات مورد نیاز پروژه توسط سازمان برنامه و بودجه با جدیت پیگیری شود.

احیای ۳۰۰ واحد راکد و نیمه‌فعال استان نیز از دیگر محورهای این نشست بود؛ در حال حاضر، حدود ۳۰۰ واحد تولیدی استان به دلیل کمبود سرمایه در گردش و مشکلات تأمین مواد اولیه غیرفعال یا نیمه فعال هستند.

بر همین اساس، مقرر شد که با دستور معاون رئیس‌جمهور، بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدامات لازم را برای تأمین مالی و فعال‌سازی این واحدها آغاز کنند.

در ادامه این نشست، حضور پررنگ‌تر شرکت ها و صنایع بزرگ ملی همچون شستا، ایران‌خودرو و پتروشیمی در استان و افزایش سرمایه‌گذاری آنها مطرح و بر ضرورت تقویت این حضور و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها در کرمانشاه تأکید شد.

همچنین، آماده‌سازی زیرساخت‌ها و تسهیل شرایط برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این دیدار بود. 

قائم‌پناه در پایان با تأکید بر اهمیت توسعه پایدار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های انرژی‌های نو در کرمانشاه، همچنین بر ضرورت ایجاد زمینه مناسب جهت ارائه ظرفیت‌های ویژه استان و ورود سرمایه گذاران کرمانشاهی جهت سرمایه گذاری در این حوزه ها تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار