
سواحل رودخانههای خوزستان در چنگال متصرفان/دادگستری ضربتی وارد عمل شد
به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی دهقانی سه شنبه در نشست شورای حفاظت از بیت المال در امور اراضی در محل دادگستری خوزستان بیان کرد: آنچه در خصوص حفاظت و صیانت از بیتالمال اهمیت دارد و باید در اولویت قرار گیرد، انجام تکالیف متولیان حفظ اراضی ملی در پیشگیری از تجاوز و تصرف است.
وی با بیان اینکه نظارت صحیح، به کاهش خسارت و هزینههای متعاقب آن میانجامد، افزود: هرجا نیاز به طرح دعوا و تشکیل پرونده قضایی است نیز باید در ورود به موضوع، تسریع شود.
دهقانی ادامه داد: برخورد با افرادی که با سندسازی، اعمال نفوذ و سوء استفاده از موقعیت به حقوق بیتالمال تجاوز و تعرض میکنند با جدیت، سرعت و قاطعیت در حال انجام است.
بیشتر بخوانید؛
رئیس کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: گذشت زمان از وقوع جرم، نباید مانع از قاطعیت در تصمیم گیری و برخورد با متجاوزان به حقوق عمومی و بیت المال شود، باید با مستند سازی دقیق و رسیدگی در شعب ویژه نسبت به اعاده حقوق بیت المال و مجازات مرتکبان در چارچوب قانون اقدام شود.
وی بیان کرد: صرف هزینه برای صیانت و حفاظت از اراضی ملی و طبیعی، سرمایه گذاری است و از تشکیل پروندههای متعدد قضایی و آسیب به بیت المال جلوگیری میکند.
تشکیل ۳۷۳ پرونده قضایی در خصوص تصرف اراضی در خوزستان
دهقانی ادامه داد: امسال ۳۷۳ پرونده در حوزه تصرفات اراضی ملی، منابع طبیعی، تخریب محیط زیست و اراضی ساحلی رودخانهها و ۱۳۳ پرونده نیز در حوزه تغییر کاربری غیرمجاز تشکیل شد.
رئیس کل دادگستری خوزستان اظهار کرد: با اجرای ماده سه و تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی، یکهزار و ۲۹۰ فقره مستحدثات غیرقانونی در اراضی دولتی و کشاورزی تخریب شد و بیش از ۲۶ هکتار از اراضی کشاورزی و باغات استان که تغییر کاربری شده بود، به وضع سابق اعاده شد.
وی ادامه داد: در راستای صیانت از منابع آبی استان و توزیع عادلانه آب، ۳۲۰ حلقه چاه غیرمجاز آب سلب امتیاز و تخریب شد و ۱۱۰ دستگاه کنتور هوشمند نیز توسط امور آب جهاد کشاورزی نصب شده است.
رئیس کل دادگستری خوزستان افزود: در این مدت ۹۵ هکتار از حریم سواحل و رودخانهها، رفع تصرف و آزادسازی شد که همه این اقدامات، نشان از یک کار جمعی است.