آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۸۲۵

پاسخ کوبنده حماس به رژیم صهیونیستی:روز بعد از جنگ از آن ماست

گردان‌های القسام امروز در محل تحویل اسرای صهیونیستی در دیرالبلح غزه بنری با عبارت روز بعد از جنگ از آن ماست نصب کردند. این پیام در واکنش به ادعا‌های رژیم صهیونیستی درباره آینده حماس در غزهمطرح شده و هم‌زمان با مرحله پنجم تبادل اسرا اجرا شده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره؛ اعضای گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، امروز در محل تحویل اسرای رژیم صهیونیستی در دیرالبلح غزه گرد هم آمدند تا در چارچوب توافق تبادل اسرا، تعدادی از گروگان‌های صهیونیستی را آزاد کنند. انتظار می‌رود که در این مرحله، اور لوی، الیاهو شرابی و اوهاد بن‌عمی آزاد شوند.

این تبادل در قالب مرحله پنجم اجرای توافق آتش‌بس که از ۱۹ ژانویه آغاز شده، انجام می‌شود.

بنر معنادار قسام در محل تبادل اسرا

امروز، گردان‌های القسام بنری بزرگ را در محل تحویل اسرای صهیونیستی نصب کردند که روی آن نوشته شده بود: «ما طوفان(حماس) هستیم... روز بعد از جنگ از آن ماست». این جمله پاسخی مستقیم به ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی درباره آینده حکمرانی در نوار غزه محسوب می‌شود.

این عبارت به سه زبان عربی، عبری و انگلیسی روی بنر نوشته شده و در کنار آن، تصویر پرچم فلسطین در کنار مشت گره‌کرده نیز دیده می‌شود که نمادی از ایستادگی و مقاومت است.

پاسخ قسام به درخواست خروج حماس از غزه

انتخاب عبارت «روز بعد از جنگ از آن ماست» از سوی گردان‌های قسام، در واکنش به ادعای اخیر رژیم صهیونیستی درباره ضرورت خروج رهبران حماس از غزه صورت گرفت.

چند روز پیش، این رژیم خواستار خروج تمامی رهبران حماس یا دست‌کم برخی از آن‌ها به یک کشور ثالث شده بود. این درخواست در حالی مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز پیشنهاد اخراج فلسطینیان از غزه به مصر، اردن و دیگر نقاط جهان را مطرح کرده بود.

به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در مذاکرات خود در واشنگتن، اعلام کرده که تنها در صورت کناره‌گیری حماس از قدرت و خروج رهبران این جنبش از غزه، حاضر به ورود به مرحله دوم توافق غزه خواهد شد.

از سوی دیگر، برخی منابع صهیونیستی گزارش داده‌اند که رژیم صهیونیستی حاضر است به بقای حماس تن دهد، اما نه در غزه. طبق این گزارش‌ها، یکی از گزینه‌های مطرح‌شده بین این رژیم و آمریکا، اجرای «مدل تونس» برای حماس است، به این معنا که رهبران این جنبش مجبور به ترک غزه شوند، مشابه آنچه در دهه ۱۹۸۰ برای سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) رخ داد.

حضور گسترده قسام در محل تبادل اسرا

دیرالبلح در مرکز نوار غزه، امروز شاهد حضور گسترده نیروهای گردان‌های قسام بود. این حضور در چارچوب تدابیر امنیتی ویژه برای اجرای مرحله پنجم تبادل اسرا انجام شد.

هم‌زمان، جمع زیادی از فلسطینیان نیز در محل تبادل اسرا حضور یافتند تا شاهد تحویل اسرای صهیونیستی به کمیته بین‌المللی صلیب سرخ باشند.

آمار تبادل اسرا تا مرحله پنجم

با اجرای مرحله پنجم، تاکنون ۱۶ اسیر صهیونیستی از سوی گردان‌های قسام آزاد شده‌اند. این روند در چارچوب توافق تبادل اسرا انجام می‌شود که شامل آزادی اسرای فلسطینی در برابر آزادی گروگان‌های صهیونیستی است.

در مقابل، قرار است رژیم صهیونیستی ۱۸۳ اسیر فلسطینی را از زندان‌های خود آزاد کند که ۱۸ نفر از آن‌ها دارای حکم حبس ابد هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار