به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کشاورزان انگلیسی امروز با تراکتورها و تجهیزات کشاورزی خود به سمت میدان پارلمان حرکت کردند تا اعتراض خود را نسبت به تصمیم دولت برای افزایش مالیات ارث بر اراضی کشاورزی اعلام کنند. این تظاهرات که توسط گروه «نجات کشاورزی بریتانیا» (Save British Farming) سازماندهی شده بود، با حضور هزاران کشاورز و رهبران صنفی برگزار شد.
لیز وبستر بنیانگذار این گروه، با اشاره به تصمیم دولت انگلیس برای افزایش مالیات ارث بر زمینهای کشاورزی، گفت: این سیاست، انگلیس را به سمت بحران غذایی سوق میدهد. دولت باید سیاستهای خود را تغییر دهد و از فشار مضاعف بر کشاورزان دست بردارد.
معترضان در تظاهرات امروز، پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «ما به غذا نیاز داریم، نه سیاستمداران» و «کشاورزی را نجات دهید» حمل میکردند. برخی از آنان تأکید داشتند که مالیات جدید، کشاورزان را مجبور به فروش زمینهایشان میکند که در نهایت به کاهش تولید داخلی مواد غذایی و افزایش وابستگی به واردات منجر خواهد شد.
نایجل فاراژ رهبر حزب راستگرای اصلاح نیز با حضور در جمع معترضان، از دولت خواست که به آنچه او «مالیات مرگ» نامید، پایان دهد و با انتقاد از سیاستهای دولت حزب کارگر، گفت: مالیات بر ارث باید بهطور کامل لغو شود. این مالیات، غیراخلاقی است و کشاورزان را به ورشکستگی میکشاند.
این درحالیست که برخی از معترضان، نسبت به حضور فاراژ در این تجمع ابراز نارضایتی و تأکید کردند که او از این فرصت برای اهداف سیاسی خود استفاده میکند. بنیانگذار گروه «نجات کشاورزی بریتانیا» در مصاحبهای اظهار داشت: نایجل فاراژ همواره از توافق تجاری با آمریکا حمایت کرده است، توافقی که میتواند کشاورزی بریتانیا را نابود کند. اگر واقعاً به فکر کشاورزان است، باید از چنین سیاستهایی فاصله بگیرد.