آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۴۴۹

رژیم اسرائیل اصلاحات حماس در پیشنهاد آتش بس را رد کرد

رژیم اسرائیل آنچه را که اصلاحات درخواستی حماس در پیشنهاد آتش‌بس در غزه توصیف کرد، رد کرد.
رژیم اسرائیل اصلاحات حماس در پیشنهاد آتش بس را رد کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری فلسطینی «معا»، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر ریم صهیونیستی، عصر شنبه در بیانیه‌ای گفت: اصلاحاتی که حماس به دنبال اعمال آن‌ها در پیش‌نویس توافق است، غیرقابل قبول است.

این بیانیه افزود: با این حال، تیم مذاکره‌کننده برای بحث در مورد پیش‌نویس پیشنهاد شده از سوی قطر که اسرائیل آن را پذیرفته است، به دوحه سفر خواهد کرد.

در بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی آمده است: دیشب، اصلاحاتی که حماس به دنبال اعمال آن‌ها در پیشنهاد قطر است، به ما تحویل داده شد و این اصلاحات برای اسرائیل غیرقابل قبول است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: پس از ارزیابی وضعیت، نتانیاهو به ما دستور داد که دعوت برای برگزاری مذاکرات را بپذیریم و مذاکرات را بر اساس پیشنهاد قطر که اسرائیل آن را پذیرفته است، ادامه دهیم.

بر اساس اعلام دفتر بنیامین نتانیاهو، تیم مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) برای مذاکرات به قطر خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) جمعه شب از ارائه پاسخ مثبت خود به کشورهای میانجی درباره طرح آتش بس خبر داد.

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این جنبش پس از مشورت‌های داخلی و با دیگر گروه‌های مقاومت و جریان‌های فلسطینی درباره پیشنهاد جدید میانجی‌ها برای توقف تجاوز به نوار غزه، پاسخ مثبت خود را به این طرح ارائه کرده است.

جنبش حماس در این بیانیه آمادگی کامل و جدیت خود را برای ورود به دور جدید مذاکرات درباره تعیین سازوکارهای اجرای این طرح اعلام کرد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار