آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۰۳۱

مخالفت قاطعانه مصر با طرح ترامپ: تنها راه حل ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است

مصر تأکید کرد که کشورهای عربی قاطعانه با طرح دونالد ترامپ برای آواره کردن فلسطینیان از غزه مخالف هستند و بر لزوم حفظ حقوق ملت فلسطین پافشاری دارند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین؛ وزیر امور خارجه مصر، بدر عبدالعاطی، روز دوشنبه در واشنگتن، در دیدار با مارکو روبیو، همتای آمریکایی خود، اعلام کرد که کشورهای عربی به‌طور یکپارچه مخالف طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای آواره کردن فلسطینیان از غزه و تسلط بر این منطقه هستند.

وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالعاطی در این دیدار بر لزوم تسریع بازسازی غزه با حفظ حق فلسطینیان در سرزمین خود تأکید کرده است.

طبق این بیانیه، وزیر خارجه مصر تصریح کرده که قاهره آماده همکاری با دولت جدید آمریکا برای تحقق «صلحی عادلانه و پایدار در خاورمیانه» است، صلحی که حقوق ملت فلسطین را تضمین کند و زمینه تشکیل کشور مستقل فلسطین را بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ فراهم سازد.

رویترز نیز گزارش داد که عبدالعاطی در دیدار جداگانه‌ای با استیو ویتکوف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، بر همین مواضع تأکید کرده است.

 تأکید مصر بر راه‌حل نهایی مناقشه فلسطین-اسرائیل

وزارت خارجه مصر تأکید کرد که حل‌وفصل درگیری فلسطین و اسرائیل تنها از طریق اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و ایجاد کشوری مستقل فلسطینی با پایتختی قدس شرقی ممکن خواهد بود.

این وزارتخانه همچنین بر لزوم تضمین حقوق فلسطینیان، از جمله حق تعیین سرنوشت، بازگشت آوارگان و حفظ تمامیت ارضی فلسطین تأکید کرده است.

 واکنش‌ها به طرح ترامپ برای آوارگی فلسطینیان

طرح دونالد ترامپ برای جابجایی فلسطینیان از نوار غزه به کشورهای عربی همسایه، موجی از اعتراضات منطقه‌ای و بین‌المللی را برانگیخته است.

بسیاری از رهبران جهان این طرح را «تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه» توصیف کرده‌اند.

در همین راستا، ترامپ در گفت‌وگویی با شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» اعلام کرد که «فلسطینیان دیگر حق بازگشت به غزه را نخواهند داشت».

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار