کد خبر:۱۲۳۰۳۹۸

آغاز فعالیت کمیته مشاوره‌ای سازمان ملل برای تسهیل برگزاری انتخابات در لیبی

کمیته مشاوره‌ای سازمان ملل در لیبی فعالیت‌های خود را برای حل موانع برگزاری انتخابات از سر گرفته و مذاکرات بین مقامات لیبی در قاهره ادامه دارد.
آغاز فعالیت کمیته مشاوره‌ای سازمان ملل برای تسهیل برگزاری انتخابات در لیبی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کمیته مشاوره‌ای که توسط مأموریت سازمان ملل در لیبی در چارچوب ابتکار سیاسی اخیر خود تشکیل شده، فعالیت‌های خود را در طرابلس از سر گرفته است تا به مشکلات برگزاری انتخابات در این کشور رسیدگی کند. این کمیته به دنبال ارائه پیشنهاداتی است که بتواند موانع موجود در فرآیند انتخابات لیبی را از میان بردارد.

مأموریت سازمان ملل در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد، تأکید کرد که این کمیته به بررسی مسائل اختلافی موجود در چارچوب انتخابات و ارائه راه‌حل‌هایی برای پیشبرد روند سیاسی کشور ادامه می‌دهد. با این حال، هنوز جزئیات مربوط به زمان‌بندی جلسات و مراجع دریافت‌کننده پیشنهادات مشخص نشده است.

در حالی که کمیته مشاوره‌ای به دنبال ارزیابی و ارائه پیشنهادات فنی مناسب برای حل مشکلات باقی‌مانده است، برخی منابع نزدیک به جلسات این کمیته اعلام کرده‌اند که بحث‌هایی در خصوص اصلاح قوانین انتخاباتی و نحوه برگزاری انتخابات وجود دارد. به ویژه، مسائل مربوط به انتخاب رئیس‌جمهور و حق نظامیان و افرادی با تابعیت‌های دوگانه برای کاندیداتوری هنوز در دستور کار قرار دارند.

در این میان، سفیر ویژه ایالات متحده در لیبی، ریچارد نورلند، روز سه‌شنبه با مقامات لیبی از جمله رئیس مجلس نمایندگان و رئیس شورای ریاستی دیدارهایی داشت تا در خصوص تلاش‌های سازمان ملل برای پیشبرد روند سیاسی گفت‌وگو کند. نورلند همچنین بر اهمیت توافق میان طرف‌های لیبیایی برای تخصیص بودجه مشترک و تشکیل دولت واحد جهت برگزاری انتخابات تأکید کرد.

تحرکات سیاسی در قاهره: نشست مشترک نمایندگان لیبی

همزمان، تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان و شورای عالی دولت در حال آماده‌سازی برای برگزاری جلسه مشورتی در قاهره هستند. این جلسه که از شنبه تا سه‌شنبه آینده در پایتخت مصر برگزار خواهد شد، هدف از آن تقویت همکاری‌ها و نزدیک کردن دیدگاه‌های دو مجلس برای حل بحران سیاسی و آغاز مراحل برگزاری انتخابات است. در این راستا، مصر به‌عنوان حامی ثبات سیاسی در لیبی، تلاش می‌کند که نقش میانجیگری در این مذاکرات ایفا کند.

دولت مصر تأکید کرده که ثبات در لیبی به‌عنوان یک اولویت امنیتی برای منطقه و مصر محسوب می‌شود و این کشور به دنبال تقویت همکاری‌ها برای حل بحران‌های سیاسی است.

نشست‌های مهم سیاسی: پیوستگی میان گروه‌های مختلف در لیبی

در پی این تحرکات سیاسی، برخی اعضای مجلس نمایندگان و شورای عالی دولت در حال ایجاد هماهنگی‌های بیشتری برای پیوستن به مذاکرات قاهره هستند. این نشست‌ها ممکن است زمینه‌ای برای برقراری ارتباط میان دو طرف و تقویت همکاری‌های مشترک ایجاد کند.

در موضوعی دیگر، ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای ارتش ملی لیبی، به بلاروس سفر کرده است. وی در این سفر با رئیس‌جمهور بلاروس، الکساندر لوکاشنکو، دیدار و گفت‌وگو کرد تا در خصوص همکاری‌های استراتژیک بین دو کشور تبادل نظر کند. این سفر در حالی صورت می‌گیرد که توجه‌ها به گسترش روابط روسیه با لیبی معطوف است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار