کد خبر:۱۲۳۲۱۵۱

مرتس پس از پیروزی در انتخابات: آلمان باید به وابستگی خود به آمریکا پایان دهد

فریدریش مرتس، برنده انتخابات آلمان، با تأکید بر لزوم کاهش وابستگی کشورش به ایالات متحده، خواستار بازتعریف ساختارهای امنیتی آلمان و تقویت استقلال اروپا شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ فریدریش مرتس، برنده انتخابات آلمان، وعده داد که کشورش از ایالات متحده مستقل شود و تأکید کرد که دولت رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، «تا حد زیادی نسبت به سرنوشت اروپا بی‌تفاوت» است.
به گزارش روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز، مرتس در عرض چند ساعت پس از بسته شدن صندوق‌های رأی اعلام کرد:«آلمان باید به‌طور اساسی ساختارهای امنیتی خود را بازتعریف کند و به وابستگی چندین دهه‌ای به واشنگتن پایان دهد.»

وی افزود:«من با بسیاری از نخست‌وزیران و رهبران دولت‌های اروپایی در تماس نزدیک هستم. تقویت اروپا باید در سریع‌ترین زمان ممکن یک اولویت مطلق باشد تا بتوانیم گام‌به‌گام به استقلال از ایالات متحده دست یابیم.»

مرتس همچنین بر دخالت‌های واشنگتن در کارزار انتخاباتی آلمان تأکید کرد و آن را با دخالت روسیه مقایسه کرد. او تصریح کرد که از آینده ناتو مطمئن نیست.

روزنامه فایننشال تایمز خاطرنشان کرد که پیروزی مرتس، او را در رأس یک ائتلاف پیچیده در دوره‌ای از ناآرامی‌های اروپا قرار داده است.
این روزنامه اشاره کرد که در انتخاباتی که آلمان به سمت راست متمایل شد، حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس با ۲۸.۶ درصد آرا در جایگاه نخست قرار گرفت.

همچنین این روزنامه توضیح داد که بر اساس نتایج، مرتس برای تضمین اکثریت پارلمانی نیاز به حداقل یک شریک ائتلافی دارد.

طبق گزارش فایننشال تایمز، حزب راست‌گرای «آلترناتیو برای آلمان» با ۲۱ درصد آرا، بالاترین میزان رأی خود را در تاریخ این حزب کسب کرده و در جایگاه دوم قرار گرفته است.

روز یکشنبه، فریدریش مرتس، نامزد حزب اتحادیه دموکرات مسیحی برای صدراعظمی آلمان، پیروزی حزب خود در انتخابات پارلمانی را اعلام کرد، در حالی که اولاف شولتس، صدراعظم کنونی، شکست خود را پذیرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار