کد خبر:۱۲۳۳۲۳۵

تحصیل ۱۹۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تهران

سرپرست دانشگاه تهران گفت: آمار دانشجویان خارجی دانشگاه تهران حدود ۱۹۰۰ نفر است که اما طی ۹ دهه اخیر، این دانشگاه میزبان تحصیل دانشجویان زیادی از جهان بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، در چهاردهمین جشنواره روز بین الملل دانشگاه طی سخنانی اظهار داشت: دانشگاه تنها محل یادگیری و پژوهش نیست بلکه تبادل فرهنگ از جمله ماموریت‌های ذاتی دانشگاه‌هاست. به همین دلیل، دانشجویان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور هستند و آینده مملکت در دستان آنان قرار دارد.

حسینی ادامه داد: کیفیت آموزش در عرصه داخلی و بین‌المللی باید مورد توجه قرار گیرد. به همین علت، تقویت ارتباطات بین‌المللی به‌عنوان یکی از گام‌های اساسی در این زمینه شناخته می‌شود.

سرپرست دانشگاه تهران افزود: آمار دانشجویان خارجی دانشگاه تهران حدود ۱۹۰۰ نفر است، اما طی ۹ دهه اخیر، ما میزبان تحصیل دانشجویان زیادی از سراسر جهان بوده‌ایم.

در ادامه، حسینی با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره روز بین‌الملل دانشگاه تهران گفت: این جشنواره نتیجه گفت‌وگوی بین کشورها، ملت‌ها و دانشجویان است و پیام‌آور صلح و دوستی در بین ملت‌هاست. یعنی اگر بتوانیم حضور استادان و دانشجویان بین‌المللی را تقویت کنیم، یکی از ماموریت‌های جدی دانشگاه را محقق و مورد توجه قرار داده‌ایم.

حسینی شعار جشنواره روز بین‌الملل امسال دانشگاه تهران را با عبارت «آینده در دستان همکاری‌های بین‌المللی» معرفی کرد.

الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز در این مراسم گفت: جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان یک رویداد فرهنگی، فرصتی است تا تجربیات خود را به نمایش بگذاریم و ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه را برای توسعه روابط با کشور‌های مختلف جهان معرفی کنیم.

وی گفت: آموزش عالی امروز می‌تواند در حل مشکلات جهانی اثرگذار باشد و این فرصت مغتنمی است که با کشور‌های مختلف دنیا ارتباط برقرار کرده و از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان ایرانی و پژوهشگران دانشگاه تهران بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: امروز، در کنار دیپلماسی رسمی کشور، دیپلماسی علمی را رقم می‌زنیم و امیدواریم سفرای کشور‌های مختلف زمینه‌ساز این تبادلات علمی و فرهنگی و تسهیل تردد دانشجویان ایرانی و خارجی شوند. لازم می‌دانم از تمامی دوستانی که در برگزاری این جشنواره نقش کلیدی ایفا کردند، به ویژه دکتر وفایی، مدیر اجرایی و دکتر اسکندر دلاور که در زمینه انتخاب دانشجویان و اساتید نمونه همکاری داشتند، تقدیر و تشکر کنم. همچنین از سفرایی که با معاونت بین‌الملل تعامل و همکاری فراوان داشته‌اند، قدردانی می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار