کد خبر:۱۲۳۳۴۹۱

هیأت‌های صلح در مساجد اهواز تشکیل می‌شود

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: هیأت‌های صلح در مساجد اهواز به‌منظور حل و فصل اختلافات حقوقی و قضائی مردم تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی پنج‌شنبه در نشستی با ائمه جماعات شهرستان اهواز بیان کرد: صلح و سازش یکی از اهداف پیامبر اسلام و اهل بیت علیهم‌السلام بوده و علما به‌عنوان وارثین انبیاء نیز در مسیر نورانی آنها قدم برمی‌دارند.

وی با تأکید بر نقش کلیدی ائمه جماعات به‌عنوان روسای محلات و مساجد، افزود: مردم برای حل و فصل اختلافات و مشکلات خود به این افراد مراجعه می‌کنند؛ خوزستان همواره در تاریخ تشیع با وجود عالمانی بصیر و مردمی و ولایی، کانون و خاستگاه صلح و سازش بوده و از این پس با راه‌اندازی هیأت‌های صلح در مساجد، بسیاری از مشکلات حقوقی و قضائی مردم با رویکرد صلح و سازش مختومه خواهند شد.

رئیس حل اختلاف استان خوزستان از ائمه جماعات استان خواستار همکاری و مشارکت با دستگاه قضائی برای رسیدگی به پرونده‌های قضائی از طریق هیأت‌های صلح شد و اظهار داشت: از ارکان مختلف مساجد مانند فرماندهان پایگاه‌ها، اعضای هیأت امنای مساجد، خواهران قرآنی، خانواده‌های معظم شهدا، اساتید حوزه و دانشگاه و همه کسانی که به اصلاح ذات‌البین و میانجی‌گری تمایل دارند، بهره‌برداری شود.

وی هدف نهایی این طرح را تقویت بنیان جمهوری اسلامی ایران و تحقق اهداف مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه از طریق این هیأت‌های صلح دانست.

حجت‌الاسلام امانت بهبهانی با اشاره به ریشه‌دار بودن فرهنگ صلح و سازش در میان مردم استان خوزستان تصریح کرد: مردم خوزستان، عشایر عرب، لر، بختیاری و تمامی اقشار مختلف استان با پیوندی ناگسستنی به فرهنگ صلح اسلام و رسالت اهل بیت علیهم‌السلام، در کنار هم زندگی کرده‌اند و این نشان از عظمت روح و اخلاق این مردم دارد.

وی در ادامه از ائمه جماعات خواست تا ظرف یک هفته جلسات هماهنگی لازم را در مساجد برگزار کرده و مصلحین مناسب را به معاونت حل اختلاف خوزستان معرفی کنند تا زمینه‌های عملیاتی این طرح بیش از پیش فراهم شود، این امر در راستای ایجاد فضایی هماهنگ و آرام برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات قضائی مردم صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار