کد خبر:۱۲۳۳۸۹۲

فروش ۳ میلیارد دلاری تسلیحات به رژیم صهیونیستی؛ تداوم همدستی آمریکا در جنایات جنگی

آمریکا با فروش ۳ میلیارد دلاری مهمات، بولدوزر و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی برای «بهبود توانایی نظامی در مقابله با تهدیدات» موافقت کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم؛ ایالات متحده به‌عنوان بزرگ‌ترین حامی دیپلماتیک و نظامی رژیم صهیونیستی، روز جمعه اعلام کرد که با فروش مهمات، بولدوزر و تجهیزات نظامی به ارزش ۳ میلیارد دلار به این رژیم موافقت کرده است. این قرارداد پس از گذشت بیش از ۱۵ ماه از جنگ ویرانگر در نوار غزه به تصویب رسید.

جزئیات قرارداد نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی


آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، با فروش بمب‌ها، کلاهک‌های جنگی و تجهیزات هدایت به ارزش بیش از ۲.۵ میلیارد دلار و همچنین بولدوزر و تجهیزات دیگر به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی موافقت کرده است.

در این بیانیه آمده است: «این معامله توانایی رژیم صهیونیستی در مقابله با تهدیدات فعلی و آینده را بهبود می‌بخشد، از دفاع از سرزمین‌هایش حمایت می‌کند و به‌عنوان یک ابزار بازدارنده عمل خواهد کرد.»رژیم صهیونیستی در جریان جنگ اخیر خود علیه نوار غزه از تسلیحات آمریکایی استفاده کرده بود. این موضوع باعث شد تا در سطح بین‌المللی انتقاداتی نسبت به نقش آمریکا در این درگیری‌ها مطرح شود.

قراردادهای نظامی پیشین آمریکا و رژیم صهیونیستی


در اوایل فوریه، دولت دونالد ترامپ با فروش بمب‌ها، مهمات و موشک‌ها به ارزش کلی ۷.۴ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی موافقت کرده بود. این قرارداد شامل تجهیزات پیشرفته نظامی بود که به‌سرعت در اختیار نیروهای این رژیم قرار گرفت.

وزارت دفاع رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که نخستین محموله از تسلیحات سنگین آمریکایی چند روز پس از امضای قرارداد تحویل داده شده است.

این توافق جدید می‌تواند بر معادلات منطقه‌ای تأثیر بگذارد و واکنش‌هایی را از سوی کشورهای خاورمیانه به‌همراه داشته باشد. کارشناسان معتقدند که افزایش قدرت نظامی رژیم صهیونیستی به‌ویژه با توجه به تحولات اخیر در غزه و کرانه باختری، ممکن است موجب تشدید تنش‌ها در منطقه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار