کد خبر:۱۲۳۵۳۷۳

تأمین سلامت ۶۷۱۹ نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران در سال جاری

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۶ هزار و ۷۱۹ نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صابر خسروی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به اقدامات سال جاری در راستای تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۶ هزار و ۷۱۹ نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران تحت پوشش بیمه قرار گرفتند همچنین پرداخت هدیه ازدواج به ۶۱ نفر، اجرای طرح سپاس و سرکشی به ۷ هزار و ۸۵۳ خانواده شهید و ایثارگر و تسهیلاتی در راستای اشتغال‌زایی برای ۱۵۷۸ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری افزود: برگزاری کلاس‌های خانواده‌ شامل ۲۸۵ کارگاه برای ۷۳۰ نفر و ۸۰۶ جلسه مشاوره فردی، پرداخت حق پرستاری و کمیسیون‌های پزشکی به ۲۷۰ نفر، پرداخت کمک معیشت به ۱۰۵ نفر از جانبازانی که درآمد و سابقه بیمه‌ای ندارند و پرداخت پاداش پایان خدمت برای ۱۰۶ نفر از دیگر خدمات داده شده به خانواده‌های شهدا و ایثارگران طی سال جاری بوده است.

۳۷ گلزار شهدا در حال ساخت هستند

وی به وضعیت گلزارهای استان اشاره و بیان کرد: ۷ گلزار با ۱۲ شهید تکمیل شده‌اند و ۷ گلزار با ۲۶۳ شهید پیشرفت ۹۰ درصدی دارند، همچنین ساخت ۲۱ گلزار جدید نیز با ۳۷ شهید در مرحله تنظیم قرارداد هستند.

خسروی در خصوص چرایی تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: افرادی که در دفاع از ناموس و خاک در صحنه بودند قابل احترام و احترام هستند چراکه این افراد نه تنها برای دفاع از ارزش‌ها بلکه برای رضای خدا و بدون چشم داشت وارد میدان شدند که این امر ارزش‌ کار افراد را دو چندان می‌کند.

وی ادامه داد: در همین راستا برای اولین بار تمثیل امیران و فرماندهان جنگ که غریب به ۲۰ نفر هستند در سه فاز شامل مسیر تونل فرخشهر به سمت پلیس راه، مسیر فرودگاه به سمت شهرکرد و سامان به سمت مرکز استان رونمایی خواهند شد.

بزرگترین مرکز دیالیز استان افتتاح می‌شود 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: همچنین بزرگترین مرکز دیالیز استان و کتابخانه ای با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به مناسبت بمباران شهرکرد در ۲۰ اسفندماه افتتاح خواهند شد.

معضلات مهم خانواده شهدا و ایثارگران

خسروی به معضلات مهم خانواده شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: غریب به سه هزار نفر از فرزندان جانباز بالای ۲۵ درصد مشکل اشتغال دارند، همچنین مشکلات درمانی والدین شهدا و افزایش آمار سرطان میان جانبازان که غریب به ۱۷۰ نفر رسیده است، مسکن و وضعیت معیشت از مهمترین معضلات اساسی این خانواده‌ها است.

وی ادامه داد: برای حل معضلات درمان مکاتباتی با تهران صورت گرفت و قرار شد سرفصل ویژه‌ای برای ما باز کنند همچنین تفاهماتی با خيران بروجن انجام شد تا هزینه درمان بیماران سرطانیمان رایگان شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بیان کرد: تفاهم نامه‌ای با ستاد اجرایی فرمان امام برای معیشت خانواده‌ها بسته شده و تمام خانواده‌های دهک یک تا ۴ کمک معیشت دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه همچنین تعاملاتی با اتاق بازرگانی و قطب صنعتی شده تا جوانانی که تمایل به فعالیت در این بخش‌ها را دارند جذب شوند، ادامه داد: آزمون استخدامی، وام خوداشتغالی و معرفی به کارخانه‌های خدمت‌رسان سه حوزه کمکی ما به فرزندان شهدا و ایثارگران در بخش اشتغال‌زایی است.

خسروی به حسینه های شهدای فعال استان اشاره کرد و گفت: ۳۲ حسینیه شهید در استان فعال هستند که خانواده‌های شهدا بخشی از منزل خود را تحت عنوان حسینه شهدا به برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اختصاص داده‌اند که ما نیز در برپایی این برنامه‌ها کمک می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار