آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۲۱۶

برنامه دولت برای تولید ۳۰ هزار مگاوات برق پاک در ۴ سال آینده

سخنگوی دولت اعلام کرد: برای ۴ سال آینده، ۳۰ هزار مگاوات برق پاک و خورشیدی وارد مدار خواهد شد؛ در این گزارش به جزئیات اقدامات و برنامه‌های دولت در این‌خصوص پرداخته‌ایم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسئله‌ی ناترازی و چالش قطعی‌های برق در ماه‌های گذشته پیش روی کشور قرار گرفته و مردم آن را لمس کردند. در اثنای این ماجرا (پاییز 1403)، دولت اعلام کرد که قصد دارد با سرعت بالا به‌فکر تابستان سال آینده باشد تا این ناترازی و خاموشی‌ها رفع و یا به حداقل برسد.

دولت اعلام کرده بود که قصد دارد 30 هزار مگاوات برق خورشیدی و انرژی پاک را تولید کند تا مشکل ناترازی انرژی در کشور حل شود.

مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره جزئیات تمهیدات دولت برای تولید 30 هزار مگاوات برق خورشیدی و انرژی پاک تا سال آینده، اعلام کرد: دولت 14 ابر پروژه در دست دارد؛ بخشی از آن در سمت تولید و بخشی در تقاضاست. در بخش تولید، ارتقا توان نیروگاه‌ها، بهبود و اصلاح شبکه و افزایش تولید برق را خواهیم داشت.

وی درخصوص برق خورشیدی و پاک گفت که تولید 30 هزار مگاوات برق پاک در طول 4 سال آینده مد نظر ما قرار دارد و امیدواریم در سال اول(یعنی سال آینده) حدود 5 هزار مگاوات برق پاک را به مدار برسانیم.

بر اساس این گزارش، موضوع ناترازی‌ها و برق در سطح کلان و فراقوه‌ای در دست پیگیری است؛ تا جایی که نمایندگان مجلس نیز جلسات متعددی با دولتمردان چهاردهم برگزار کرده و می‌کنند تا با هم‌فکری و استفاده از توان کارشناسی، شرایط به‌نحوی رقم بخورد که مردم درگیر خاموشی‌ها نشوند.

قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی اخیر خود اعلام کرده بود که تمهیدات تولید 30 هزار مگاوات برق خورشیدی و پاک در دولت اندیشیده شده و کار با دقت و سرعت جلو می‌رود و رئیس‌جمهور شخصاً پیگیر موضوع است.

هم‌چنین اخیراً یزدیان عضو فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق اعلام کرده بود که با مسئولان ذی‌ربط جلساتی داشته‌اند.

بر این اساس، ساخت پروژه‌های نیروگاه‌های خورشیدی آغاز شده و اقداماتی برای خرید پنل‌های خورشیدی صورت گرفته و مجوزهایی نیز برای واگذاری زمین جهت احداث نیروگاه‌ها برای بخش خصوصی صادر شده است. هم‌چنین برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی عمده مجوزها به بخش خصوصی داده شده و بخشی هم دولت سرمایه‌گذاری کرده و مذاکراتی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی برای ساخت نیروگاه‌ها انجام گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار