فعالیت ۸۰۰ واحد صنفی اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امیررضا رجبی، ۱۸ اسفندماه، در نشست خبری ستاد خدمات سفر استان اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق مصرفکنندگان، از ابتدای سال ۷۲، ۱۰۰۰ بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل ۱۲ هزار و ۳۴۰ پرونده به ارزش بیش از ۶هزار میلیارد تومان شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: هدف، تسریع در رسیدگی به پروندههای بازرسی بازار و صدور احکام تعزیراتی است. به همین منظور، ۷۲ هزار و ۷۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی خُرد و کلان انجام شده است. تلاش مستمر بر نظارت و بازرسی از این واحدها ادامه دارد.
رجبی از آمادگی ۸۰۰ واحد صنفی برای خدماترسانی بهتر به زائران حرم امام رضا (ع) خبر داد و افزود: این واحدهای صنفی در رینگ اصلی حرم مطهر رضوی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در ایام زیارتی پیشبینی شده است.
وی عنوان کرد: این واحدها که با کیوآرکد و تابلو مشخص شده ۲۱ قلم کالای ضروری را عرضه میکنند؛ همچنین ۶ واحد عرضه مستقیم کالا با همکاری سازمان میادین میوه و ترهبار، ۶ واحد سیار نانوایی و پشتیبانی آردی بیشتر از نیاز برای نانواییهای اطراف حرم، برای رفاه حال زائران تدارک دیده شده است. نانواییهای اطراف حرم نیز تا ساعت ۲۱ فعال خواهند بود.
رجبی بیان کرد: جهت نظارت و بازرسی بر قیمتها و کیفیت کالاها، چهار پایگاه ثابت در چهار خیابان اصلی و سه پایگاه ثابت دیگر در فرودگاه، پایانه مسافربری و راهآهن مستقر خواهند بود. همچنین سامانه ۱۲۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب آماده پاسخگویی به شکایات زائران است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع، ۴۸۰ بازرس در مشهد و دو برابر این تعداد در سطح استان، بر روند ارائه خدمات نظارت میکنند، گفت: در ماه مبارک رمضان، با هماهنگی نهادهای انتظامی، قضایی و اصناف، ۵۰ واحد صنفی توزیع غذا به صورت چرخشی در اطراف حرم مطهر رضوی فعال خواهد بود، این واحدها به طور پیوسته در خدمت زائران هستند.
رجبی افزود: همچنین هتلها و رستورانها نیز میتوانند به میهمانان خود خدمات ارائه دهند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد. تمامی این اقدامات در راستای رعایت شعائر دینی انجام میگیرد و واحدهای خدماتی موظف به رعایت مقررات هستند.
وی اضافه کرد: در حوزه حمل و نقل درون شهری، سازمان تاکسیرانی هر شهر مسئول نظارت بر تاکسیها است. این سازمان به طور مستقل وظیفه توسعه خدمات شهری و حمل و نقل را بر عهده دارد. در عین حال، شکایات مردمی نیز بررسی میشود و در صورت بروز مشکل در سایر سازمانها، پیگیریهای لازم انجام میگیرد.
رجبی تصریح کرد: اگرچه مسئولیت نظارت بر خدمات حمل و نقل با تاکسیرانی است، اما در شرایط خاص و در صورت وجود تقاضا و عرضه نامتوازن، راهکارهایی با تعامل رانندگان اتخاذ میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در حال برگزاری است، از تمدید این نمایشگاه تا سهشنبه، ۲۱ اسفندماه خبرداد و تصریح کرد: نمایشگاههای منطقهای عرضه مستقیم کالا نیز از امروز، ۱۸ اسفندماه، فعالیت خود را آغاز کرده است که شامل مناطق سیدی، بلوار وحدت، خواجهربیع، ایثارگران، کاوه و بلوار نامجو میشود.