کد خبر:۱۲۳۷۳۱۴
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

سرپرستان ۵ دانشگاه کشور منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه‌ای سرپرستان ۵ دانشگاه کشور را منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در حکم حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به سرپرستان دانشگاه‌های بین‌المللی D۸ (دی ۸)، صنعتی قم، تخصصی فناوری‌های نوین آمل، علوم و فنون دریایی خرمشهر و ایلام آمده است:

انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.

امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روزافزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسن ساری‌خانی عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان با مرتبه استادی است.

از مسئولیت اجرایی دکتر ساری‌خانی می‌توان به معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینای همدان اشاره کرد. انتشار بیش از ۴۵ مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی و ارائه ۴ مقاله در سمپوزیوم‌ها و کنگره‌های معتبر بین‌المللی از سوابق علمی دکتر ساری‌خانی است.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر عباس افخمی رئیس سابق دانشگاه دی ۸ در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر جعفر قنبری (۱۳۵۹) عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قم با مرتبه دانشیار است.

از مسئولیت اجرایی دکتر قنبری می‌توان به معاونت فرهنگی اجتماعی و مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه اشاره کرد. وی بیش از ۲۵ مقاله پژوهشی و یک ترجمه کتاب در سوابق علمی خود دارد

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر جلال رضایی نور رئیس سابق دانشگاه صنعتی قم در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

بهروز ملکی (۱۳۵۷) دانش آموخته دکترای تخصصی شیمی آلی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران با مرتبه استادی است.

از مسئولیت اجرایی دکتر ملکی می‌توان به مدیر کل فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری و معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه فناوری‌های نوین سبزوار اشاره کرد.

وی جزو یک درصد برتر دانشمندان جهان در سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ توسط موسسه تامسون رویترز و موسسه استنادی جهان اسالم ISC و سرآمد نخبه استان خراسان رضوی است.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رئیس سابق دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر مرتضی بختیاری (۱۳۶۲) عضو هیئت علمی گروه مهندسی سازه‌های دریایی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با مرتبه دانشیاری است.

از سوابق اجرایی دکتر بختیاری می‌توان به مدیریت روابط بین الملل دانشگاه و معاونت پشتیبانی و توسعه پارک و علم و فناوری خوزستان اشاره کرد.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر اشتری لرکی رئیس سابق دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر مراد نژادی (۱۳۵۱) عضو هیئت علمی گروه کارآفرینی دانشگاه ایلام با مرتبه استادی است.

از سوابق اجرایی دکتر مرادنژادی می‌توان به مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام اشاره کرد.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های دکتر طاهر علیمحمدی رئیس سابق دانشگاه ایلام در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار