آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۳۲۴
در نشست خبری مطرح شد؛

سلیمانی: برنامه‌های «هفته شهید» از ۲۰ تا ۲۷ اسفند برگزار می‌شود

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در مجموع، ۱۹۸ برنامه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین، اردوهای یک‌روزه از ابتدای ماه رمضان برنامه‌ریزی شده است به نحوی که روزه عزیزان خدشه‌دار نشود. از دیگر برنامه‌ها می‌توان به پایش سلامت و ویزیت رایگان خانواده‌های شهدا، جزء‌خوانی قرآن، یادواره‌های شهدای اسفندماه و تبلیغات محیطی با همکاری شهرداری‌های سراسر کشور اشاره کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در نشست خبری "روز بزرگداشت شهدا"  با اشاره به گرامیداشت هفته شهید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان گفت: نقش رسانه در این فضا بسیار قابل توجه است و اولین بار است که عناوین مشخصی برای این هفته در نظر گرفته شده است. هرچه توانمان را مضاعف کنیم، باز هم کم است، چرا که شهدا با نگاه بلند و آسمانی خود در جهت تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی گام برداشتند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید عنوان کرد: شعار محوری این هفته شهدا، مظهر وفاق، مقاومت و همدلی در نظر گرفته شده است، چرا که شهدا نقش اساسی در همدلی داشتند و بیش از ۹۰ درصد آن‌ها در وصیت‌نامه‌هایشان بر همدلی و دوستی تأکید کرده‌اند.

یعقوب سلیمانی، برنامه‌های هفته شهید را تشریح کرد و گفت: این برنامه‌ها از ۲۰ تا ۲۷ اسفند در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید تأکید کرد: در مجموع، ۱۹۸ برنامه در سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین، اردوهای یک‌روزه از ابتدای ماه رمضان برنامه‌ریزی شده است به نحوی که روزه عزیزان خدشه‌دار نشود. از دیگر برنامه‌ها می‌توان به پایش سلامت و ویزیت رایگان خانواده‌های شهدا، جزء‌خوانی قرآن، یادواره‌های شهدای اسفندماه و تبلیغات محیطی با همکاری شهرداری‌های سراسر کشور اشاره کرد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران از ظرفیت بیش از ۱۰,۸۰۰ استعداد برتر و نخبه بهره می‌برد و بیش از ۳۰۰ تشکل رسمی در این زمینه فعالیت دارند.

وی خاطر نشان شد: یکی از برنامه‌های بنیاد، مشارکت دادن این عزیزان و نقش‌آفرینی آن‌ها در موضوعات مختلف است.

سلیمانی با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی در کشور اظهار داشت: شهدا همواره مظهر وحدت، همدلی، ایستادگی و مقاومت بوده‌اند. فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب نیز بر وحدت و پشتیبانی از یکدیگر تأکید دارد.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس، علی‌رغم تمامی فشارها و توطئه‌های دشمنان، انقلاب اسلامی توانست با افتخار استمرار یابد و امروز نیز ایثارگران و نخبگان نقشی کلیدی در پیشبرد اهداف نظام دارند.

سلیمانی اعلام کرد: قریب به ۱۰ هزار و ۸۰۰ تا ۱۱ هزار نفر از استعدادهای برتر و نخبگان در جامعه ایثارگری حضور دارند که می‌توان از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی آن‌ها در راستای توسعه کشور بهره برد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی جایزه ایثار در دو الی سه هفته گذشته، گفت: در این جشنواره، ۸۲ نفر در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و تولیدات علمی به‌عنوان برترین‌ها شناخته شدند و امتیازاتی را کسب کردند. نکته مهم این است که بسیاری از این عزیزان خارج از سهمیه رزمندگان موفق به کسب این افتخارات شده‌اند.

سلیمانی تأکید کرد: این ظرفیت در بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود دارد و در تعامل با معاونت علمی ریاست جمهوری برنامه‌هایی برای استفاده از توانمندی‌های نخبگان ایثارگر تدوین شده است.

وی افزود: در تفاهم‌نامه‌ای که با معاونت علمی ریاست جمهوری تنظیم شده، موادی برای بهره‌گیری از این استعدادها، ایجاد هماهنگی و همکاری‌های مشترک در نظر گرفته شده است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: بسیاری از نخبگان ایثارگر در شرایط سخت و با وجود دوری از پدر و تحمل دشواری‌های خاص، با نشاط و تعالی رشد کرده‌اند و امروز به افتخارات علمی و پژوهشی کشور تبدیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: اگرچه استفاده از سهمیه رزمندگان برای این عزیزان افتخار است، اما عمده نخبگان ایثارگر از این سهمیه بهره‌ای نبرده‌اند و با تلاش و پشتکار خود توانسته‌اند به این جایگاه برسند.

سلیمانی تصریح کرد: این تفاهم‌نامه در راستای تشریک مساعی، هماهنگی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های جامعه ایثارگری منعقد شده و تلاش بنیاد شهید بر این است که این استعدادهای درخشان را در مسیر توسعه علمی و پژوهشی کشور به کار گیرد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید، از برنامه‌های ویژه برای فرزندان معظم شهدا خبر داد و اعلام کرد: امسال اردوهای خاصی برای این عزیزان در کنار بارگاه نورانی امام رضا (ع) برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت تداوم چنین برنامه‌هایی، تأکید کرد: این طرح پس از چندین سال مجدداً آغاز شده و قرار است در سال آینده نیز ادامه یابد.

وی همچنین از برگزاری کنگره شهدای عزیز بهزیستی در سال آینده خبر داد و اظهار داشت: این رویداد به‌منظور تکریم و تجلیل از این شهدا برگزار خواهد شد. نکته قابل توجه در این برنامه، دیدار مجدد فرزندانی بود که پس از سال‌ها یکدیگر را یافتند.

سلیمانی مطرح کرد: این فرزندان که در غیاب پدر و مادر بزرگ شده‌اند، شایسته احترام و تکریم ویژه‌ای هستند.

معاون فرهنگی بنیاد شهید همچنین به اقدام بزرگی که از سال گذشته در بنیاد شهید رقم خورده اشاره کرد و گفت: تکریم و تجلیل از شهدای غریب در اسارت از جمله برنامه‌هایی است که در سراسر کشور اجرا شده است. به گفته وی، تا پیش از این، اطلاعات دقیقی از تعداد این شهدا در دست نبود، اما با بررسی‌های صورت‌گرفته مشخص شد که بیش از ۲۰۰۰ شهید غریب در اسارت داریم که هنوز شناسایی و تکریم آن‌ها ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این شهدا شرایط خاصی داشتند و گفتمان و نگاه آن‌ها متفاوت بود، افزود: در بازدیدی که از یک مستند ۱۳ قسمتی درباره این شهدا انجام شده، پادگان ارتش به‌عنوان لوکیشن این مستند در نظر گرفته شده و جزئیات مهمی از زندگی این عزیزان به تصویر کشیده شده است.

سلیمانی اظهار کرد: این برنامه‌ها با ظرافت و دقت ویژه‌ای اجرا خواهد شد تا منزلت این شهدا و فرزندانشان به‌خوبی تبیین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار