آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۵۱۱

آدام بودلر: دیدار با حماس بسیار مفید بود

آدام بولر، فرستاده ویژه ترامپ در امور زندانیان، دیدار با جنبش حماس را «بسیار مفید» توصیف کرد و احتمال ادامه مذاکرات برای آزادی زندانیان آمریکایی را رد نکرد.

آدام بولر، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، در امور زندانیان اعلام کرد که دیدار اخیر با جنبش حماس «بسیار مفید» بوده است.

در مصاحبه با شبکه «۱۳» رژیم صهیونیستی، بولر به مذاکرات جاری میان ایالات متحده و حماس با هدف آزادی زندانیان آمریکایی اشاره کرد و توضیح داد که «این مذاکرات به دلیل نگرانی دولت آمریکا از شکنندگی آتش‌بس در حال انجام است.»

او ضمن عدم رد احتمال دیدارهای بیشتر با حماس تأکید کرد: «ما ایالات متحده هستیم و تابع رژیم صهیونیستی نیستیم. منافع خودمان را دنبال می‌کنیم.» وی همچنین گفت: «برای رئیس‌جمهور ترامپ کار می‌کنم و این تصمیم اوست و من تنها دستورات او را اجرا می‌کنم.»

واکنش مقامات رژیم صهیونیستی به مذاکرات واشنگتن با حماس

بولر به نگرانی‌های مقامات رژیم صهیونیستی پس از اقدامات اخیر واشنگتن نیز اشاره کرد و افزود: «رون دِرمر (وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی) نگران است که آزادی تعداد زیادی از زندانیان بر مرحله دوم معامله تأثیر بگذارد.»

او با تأکید بر اینکه دیدار با حماس به معنای دوستی یا اتحاد با این جنبش نیست، گفت: «این گفت‌وگوها تنها بخشی از تلاش‌ها برای پیشبرد مذاکرات است.»

به گفته بولر، حماس تمایل خود را برای «آزاد کردن تمامی زندانیان و بازگرداندن اسرای خود» اعلام کرده است.

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا ترامپ به توافقی با حماس خواهد رسید؟

بر اساس گزارش‌های شبکه‌های صهیونیستی، مقامات ارشد این رژیم از رفتار واشنگتن در مذاکرات خشمگین‌اند. آنها می‌گویند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به دلیل شرایط سیاسی نمی‌تواند با ترامپ مخالفت کند.

این مقامات همچنین افزودند: «تلاش‌هایی برای انجام مذاکرات بدون اطلاع ما وجود دارد و فضای مانور زیادی نداریم.» آنها هشدار دادند: «اگر ترامپ به توافقی با حماس برسد، برای نتانیاهو دشوار خواهد بود که آن را رد کند و آمریکایی‌ها به‌خوبی از این واقعیت آگاهند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار