آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۱۰۰

راه‌اندازی ۲۱ رشته جدید در دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۳

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی از آغاز پذیرش دانشجو در ۲۱ رشته جدید تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
راه‌اندازی ۲۱ رشته جدید در دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۳

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کیانوش زهراکار با تأکید بر اهمیت ایجاد رشته‌های پُرمتقاضی و پاسخگو به نیاز‌های جامعه به عنوان محوری مهم در توسعه آموزشی گفت: راه اندازی این تعداد رشته در یک سال، رویدادی بی‌سابقه در تاریخ دانشگاه خوارزمی است و حاصل برنامه‌ریزی دقیق مدیریت تحصیلات تکمیلی و همکاری دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی مختلف بوده است.

وی در خصوص جزییات راه اندازی رشته‌های جدید دانشگاه خوارزمی نیز اظهار کرد: علوم شناختیف مدلسازی شناختی، شیمی کاربردی، مهندسی مکانیک (گرایش طراحی کاربردی)، علوم اقتصادی (گرایش اقتصاد منابع)، سنجش از دور و سامانۀ اطلاعات جغرافیایی، فلسفۀ دین، کارآفرینی و حسابداری ۸ رشته‌ای است که در دوره دکتری راه اندازی می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: رشته‌های فیزیک (گرایش علوم و فناوری کوانتومی)، مهندسی کامپیوتر (گرایش نرم افزار)، مهندسی مکانیک (گرایش تبدیل انرژی)، یادگیری الکترونیکی، مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی)، مدیریت جهانگردی (گرایش بازاریابی جهانگردی)، مددکاری اجتماعی، حقوق عمومی، بیم سنجی و مترجمی زبان انگلیسی نیز در دوره کارشناسی ارشد راه اندازی شد.

به گفته وی، مقطع کارشناسی نیز رشته‌های آمار، بیم سنجی و مدیریت آموزشی با رویکرد سازمانی را راه اندازی کردیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی افزود: راه اندازی ۱۷ رشتۀ دیگر در دانشگاه نیز در دست بررسی است و امیدواریم با تحقق این برنامه، دانشگاه خوارزمی گام‌های مؤثری در مسیر توسعۀ علمی و پاسخگویی به نیاز‌های کشور بردارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار