آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۳۶۱

مصرف گاز بخش خانگی به ۷۰۳ میلیون مترمکعب در روز رسید

مسئول هماهنگی گازرسانی گفت: مصرف گاز خانگی به رکورد ۷۰۳ میلیون مترمکعب در روز رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هوشنگ صیدالی در آئین افتتاح دیتا سنتر شرکت گاز استان مرکزی در اراک اظهار کرد: خط قرمز این شرکت و دولت چهاردهم، حفظ گاز بخش خانگی است اما تحقق این مهم، اصلاح الگوی مصرف در این حوزه است.

وی افزود: از مجموع تولید ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز کشور، بیشترین میزان مصرف در بخش خانگی است.

این مسئول با اشاره به اینکه مصرف گاز خانگی در کشور امسال رکورد جدید ۷۰۳ میلیون متر مکعب در شبانه روز را ثبت کرد، گفت: با توجه به اینکه بخش خانگی خط قرمز ما بوده به همین سبب علی رغم ایجاد محدودیت در بخش‌های دیگر، اجازه قطع گاز بخش خانگی را نداریم که تعامل و هم‌افزایی در خصوص اصلاح الگوی مصرف انرژی امری ضروری است.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران افزود: ۷۰ درصد از سبد انرژی کشور مربوط به گاز ورودی نیروگاه‌ها، بخش خصوصی و بخش خانگی است.

صیدالی بیان کرد: با توجه به ناتراژی انرژی و هزینه‌های بالایی که برای کشور دارد، انتظار است صنایع و ادارات زودتر از سال‌های قبل، موضوع ایجاد انرژی خورشیدی را دستور کار قرار می‌دادند.

وی با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌هایی در راستای کاهش وابستگی به گاز شروع کرده، افزود: روستای دور دست در کشور وجود دارد که گازرسانی به آنها هزینه بسیار بالا دارد و مقرون به صرفه نیست و باید مطالعاتی در راستای اصلاح الگوی مصرف انرژی صورت گیرد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: بدون تردید نیروگاه شازند در تولید برق اثرگذار است اما به دلیل ناترازی گاز این واحد مجبور به استفاده از مازوت است و این مسأله باعث نارضایتی مردم شده است.

صیدالی با بیان اینکه محدودیت‌های اعمال شده برای صنایع و نیروگاه‌های کشور در حال رفع شدن است، افزود: حداقل ذخیره گازوئیل دولت‌های گذشته، ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون لیتر بوده اما این دولت با کمتر از یک میلیون لیتر تحویل گرفت.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: بخشی از این ذخیره هم با مقاومت در مقابل مازوت‌سوزی نیروگاه‌ها مصرف شد و با حدود ۵۰۰ میلیون لیتر ذخیره روزهای سرد سال سپری شد.

صیدالی گفت: در صورتی‌که ذخایر گازوئیل باید جبران کننده حداقل ۲۰ روز قطعی گاز برای نیروگاه‌ها باشد اما با تلاش این مجموعه، روزهای سخت زمستان سپری شد و تنها ۹ روز باقی مانده که بر اساس پیش‌بینی هواشناسی نگرانی خاصی وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار