آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۳۲۲

قانون مهاجرت ۱۹۵۲ چیست و چرا دولت ترامپ مدام در مورد آن صحبت می‌کند؟

قانون مهاجرت و تابعیت ۱۹۵۲ (معروف به قانون مکاران-والتر) که بیش از ۷۰ سال قدمت دارد، بار دیگر به کانون توجهات بازگشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، قانون مهاجرت و تابعیت ۱۹۵۲ (معروف به قانون مکاران-والتر) که بیش از ۷۰ سال قدمت دارد، بار دیگر به کانون توجهات بازگشته است. دولت ترامپ اخیراً با استناد به این قانون که تاکنون بیش از ۱۰۰ بار اصلاح شده، دستگیری و برنامه اخراج محمود خلیل، فعال ۲۹ ساله فلسطینی دارنده گرین کارت را توجیه کرده است.

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی، ماه گذشته با تکیه بر همین قانون، به ۱۱ میلیون مهاجر غیرقانونی اولتیماتوم داد که یا ثبت‌نام کنند یا با جریمه‌های سنگین تا ۱۰ هزار دلار و حتی زندان رو‌به‌رو خواهند شد. گفتنی است این همان قانونی است که در سال ۲۰۱۷ مبنای ممنوعیت سفر شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا قرار گرفت. کارشناسان حقوقی تأکید می‌کنند بخش ۲۳۷ (الف) (۴) (ج) که در پرونده خلیل استفاده شده، کاربرد نادری دارد و نیازمند بررسی‌های قضایی گسترده است، این در حالی است که دولت بایدن پیش‌تر از بند‌های بشردوستانه همین قانون برای پذیرش بیش از نیم میلیون مهاجر از اوکراین، افغانستان و آمریکای لاتین بهره برده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار