آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۱۰۷۶

پروژه مشترک کانادا و استرالیا کلید خورد؛ سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری رادار پیشرفته ردیابی موشک

کانادا و استرالیا با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری، یک رادار پیشرفته ردیابی موشک در قطب شمال توسعه می‌دهند. این پروژه در راستای تقویت امنیت ملی کانادا انجام می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کانادا و استرالیا توافق کردند که یک سیستم راداری پیشرفته برای ردیابی موشک‌ها در قطب شمال توسعه دهند. این پروژه با هزینه ۶ میلیارد دلار کانادا (معادل ۴.۲ میلیارد دلار آمریکا) اجرا خواهد شد و هدف آن افزایش امنیت و حاکمیت ملی کانادا در منطقه قطبی است.

«مارک کارنی»، نخست‌وزیر کانادا، این همکاری را در جریان سفرش به «نونافوت»، منطقه‌ای در قطب شمال، اعلام کرد. این سفر بخشی از یک تور دیپلماتیک شامل پاریس و لندن نیز بوده است.

بر اساس این توافق، کانادا و استرالیا روی فناوری رادار پیشرفته «ماورای افق» کار خواهند کرد.این سیستم قادر به شناسایی تهدیدات از فواصل بسیار دور است و نقش مهمی در تقویت امنیت قطب شمال خواهد داشت.

افزایش حضور نظامی کانادا در قطب شمال

دولت کانادا ۴۲۰ میلیون دلار برای افزایش حضور دائمی نیروهای مسلح خود در قطب شمال سرمایه‌گذاری خواهد کرد.کارنی همچنین مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی برای «نونافوت»، منطقه‌ای با مساحت بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع، اعلام کرد که بخش مهمی از مجمع‌الجزایر قطب شمال کانادا را شامل می‌شود.

این تصمیم هم‌زمان با افزایش تنش‌های تجاری میان کانادا و ایالات متحده اعلام شده است.واشنگتن اخیراً تعرفه ۲۵ درصدی بر برخی کالاهای وارداتی از کانادا، از جمله فولاد و آلومینیوم، اعمال کرده است.

اتاوا نیز در واکنش، تعرفه‌های متقابلی را بر کالاهای آمریکایی وضع کرده است.«مارک کارنی»، نخست‌وزیر کانادا، در سخنرانی خود در پایتخت منطقه نونافوت (ایکالویت)، به تغییر سیاست‌های آمریکا اشاره کرد و گفت:«ایالات متحده همواره اولویت‌های خود را با ما هماهنگ می‌کرد، اما اکنون این اولویت‌ها در حال تغییر است. ما نمی‌توانیم و نباید برای دفاع از کشورمان به دیگران متکی باشیم. اعلام امروز در راستای تحقق این هدف است.»

ادعای ترامپ درباره پیوستن کانادا به آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بارها با اظهارنظر درباره پیوستن کانادا به‌عنوان «پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا» جنجال‌آفرین شده است.

او همچنین علاقه خود را به اعمال نفوذ بیشتر آمریکا بر جزیره «گرینلند»، که تحت حاکمیت دانمارک است، اعلام کرده و در حال گسترش حضور نظامی آمریکا در قطب شمال است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار